In opdracht van woningcorporaties en andere opdrachtgevers, voert onze divisie Totaalonderhoud herstel- en onderhoudswerkzaamheden uit aan huurwoningen en andere gebouwen. Dit doen zij aan grootschalige projecten, maar we hebben ook volop kleinschalige onderhoudsprojecten in portefeuille. Als realisatiemanager kleinschalig onderhoud, ben jij degene die het uitvoeringsteam aanstuurt, coacht en motiveert om te samenwerken met lef.

 

Zo ziet jouw agenda eruit

Staat er een nieuwe opdracht op de planning voor kleinschalig onderhoud? Aan de slag dan! Jij gaat op locatie een kijkje nemen bij het project, zodat je een goed beeld krijgt van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Met jouw ervaring en bouwkundige kennis, weet jij jouw inschatting prima te vertalen naar een opdracht voor de calculator. Met de projectplanning in het achterhoofd, zorg je tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden voor een goede werkverdeling, inrichting en personeelsbezetting op jouw project. Je stuurt jouw team aan, dat voornamelijk bestaat uit timmerlieden die de werkzaamheden uitvoeren.

Als coach van jouw uitvoeringsteam lever je een positieve bijdrage aan hun ontwikkeling. Je moedigt jouw teamleden aan om hun nek uit te steken, te zeggen wat ze denken en voelen en tegelijkertijd samen te gaan voor het gemeenschappelijke doel. Bij KlokGroep noemen we dat ‘samenwerken met lef’.

Jij denkt verder en doet meer

Als leider van jouw team, horen aansturen en coördineren tot jouw sterke punten. Met jouw flexibele, leidinggevende en coachende eigenschappen, weet jij het beste uit jouw team te halen. Jij weet jouw organisatietalent zo in te zetten, dat je op een effectieve manier de beoogde resultaten bereikt en continu gaat voor de beste kwaliteit. Omdat je vaker met dit bijltje gehakt hebt, weet je het bouwproces te screenen via het bestek en deze te vertalen naar planning en bouwstromen. Jouw sociale vaardigheden komen goed van pas bij het contact dat je met bewoners hebt.

Samenwerken is een meerwaarde voor jou, waarbij jouw teamleden jou kunnen zeggen wat ze denken en wat ze voelen. Met jouw empathisch vermogen, luister je met aandacht en weet je dit op waarde in te schatten.

Goed werken & Leven

  • Een salaris afgestemd op wie je bent en wat je kunt.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen en een winstdelingsregeling.
  • Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via ons eigen kennisdelingsprogramma ‘KlokSchool’, door het volgen van externe opleidingen of via individuele coaching.
  • Deelname aan ons programma ‘Fit de Klok rond’. 
  • Een bedrijfsauto, laptop en smartphone van de zaak.

Uitdagende projecten

De komende jaren voeren we kleinschalig en preventief onderhoudswerk uit aan meer dan 5.000 huurwoningen van verschillende woningcorporaties. Met het Sanyfix-concept voeren we badkamer-, toilet- en keukenrenovaties uit aan huurwoningen, waarbij de bewoners veel minder overlast ervaren.

Slider Sanyfix 5.jpg
Slider Sanyfix 6.jpg

8: schoonmaak en controle

Slider Sanyfix 4.jpg

7: monteren nieuwe onderdelen

Ecoveren-warmteopname-binnen-LR.jpg
PLUSpakket-0999-LR.jpg
2020 - Pieter bezig met keukenla in zorgappt. - LR.jpg
2020 - Richard werkt aan keukenla - LR.jpg

Een familiebedrijf met lef

Het is onze missie om als familiebedrijf met lef, toekomstbestendige leefomgevingen te creëren. Dat begint al met ons kantoor, dat BREEAM-excellent gecertificeerd is en dus zeer energiezuinig. Zo winnen we een groot deel van onze energie terug, ligt het dak vol zonnepanelen en vangen we het regenwater op om de toiletten door te spoelen.

We denken verder en doen meer. Dat is de basis van onze brede dienstverlening. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het volledige traject bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoed. We beginnen dus graag bij het begin, maar laten daarna niet meer los. Die gedrevenheid en betrokkenheid kenmerken ook jouw toekomstige collega’s met wie je samenwerkt aan toonaangevende projecten in de regio. Met lef en creativiteit. En heel veel gezelligheid. Ook buiten werktijd, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse barbecue of bij een sportief potje beachvolleybal.

Ben jij onze nieuwe collega?
Solliciteer nu!

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze vacature?

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik sta je graag te woord om meer te vertellen over deze uitdagende functie.

Johan Beelen Directeur Totaalonderhoud

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid