Naast grootschalige projecten heeft KlokGroep voor de komende jaren een aantal uitdagende retailprojecten in portefeuille, waarin jij een grote rol gaat spelen. Projecten die circulair, innovatief en duurzaam zijn; begrippen die inmiddels in ons DNA zitten.

Bij de bankshops van ABN AMRO zijn bijvoorbeeld slimme en innovatieve oplossingen bedacht om een zo duurzaam en circulair mogelijke omgeving te realiseren, waarin persoonlijk contact en digitaal gemak centraal staan. Zo is er al isolatiemateriaal gebruikt dat gemaakt is van samengeperste oude spijkerbroeken, heeft een gymzaalvloer een tweede leven gekregen in de spreekkamers en zijn diverse wanden bekleed met het hout van gebruikte pallets.

Zo ziet jouw agenda eruit

Je vraagt offertes aan, je beoordeelt deze en plaatst bestellingen. Naast het opstellen van de voorbereidingsplanning bewaak je deze. Je initieert engineeringsessies met toeleveranciers/co-makers en je bereidt prognoses voor. Het beheren en zorgen voor de eindafrekeningen behoort tevens tot je taken en je verzorgt de afsluiting van projectdocumenten.

Jij denkt verder en doet meer

Plannen is je sterke punt en je zoekt naar kansen en creatieve oplossingen. Je streeft voortdurend naar verbeteringen en je hebt een flinke dosis overtuigingskracht. Daarnaast is je kennis van juridische aspecten van het bouwproces op orde en heb je de kennis en vaardigheden op hbo-niveau richting bouwkunde.

Met jouw flexibele en dynamische instelling bekijk je problemen en uitdagingen op een praktische wijze. Je gelooft in de meerwaarde van samenwerken, waarbij je zegt wat je denkt en wat je voelt.

Goed werken & Leven

  • Een salaris afgestemd op wie je bent en wat je kunt.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen en een winstdelingsregeling.
  • Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via ons eigen kennisdelingsprogramma ‘KlokSchool’, door het volgen van externe opleidingen of via individuele coaching.
  • Deelname aan ons programma ‘Fit de Klok rond’. Blijf in beweging met een deskbike, werk aan een sta-bureau en geniet elke dag van vers fruit.
  • Een open en informeel kantoor, van alle gemakken voorzien wat je flexibel kunt afwisselen met werken vanuit huis. 
  • Een laptop en smartphone van de zaak.

Uitdagende projecten

Komende jaren transformeren we door heel Nederland bankgebouwen en winkels naar sfeervolle bankshops. Voor ABN AMRO verbouwen we filialen die zo energiezuinig en circulair mogelijk zijn, volgens het Greene concept. Ook voor ING Nederland realiseren we bankshops die met hun tijd meegaan: het ING Huis en het ING Advieshuis zijn hiervan mooie voorbeelden.

KlokHolding_ING_Arnhem_BASE_hfd..jpg

Het monumentale pand van ING in het centrum van Arnhem

KlokHolding_ING_Arnhem_BASE_J.jpg

Het gloednieuwe interieur van het ING Huis in Arnhem

KlokHolding_ING_Arnhem_BASE_I.jpg

Interieurimpressie na verbouwing - ING Arnhem

KlokHolding_ING_Arnhem_BASE_f.jpg
Geldmaat - Molenstraat 43B Nijmegen.JPG

Het installeren van de nieuwe Geldmaat behoort ook tot onze retailopdrachten

KlokHolding_ING_Nijmegen_BASE_18_s.jpg

ING Huis na verbouwing, hartje centrum van Nijmegen

KlokHolding_ING_Nijmegen_BASE_01_s.jpg
KlokHolding_ING_Nijmegen_BASE_06_s.jpg
ABN AMRO gevel Nijmegen.jpg

De statige voorgevel van ABN AMRO Nijmegen

Isolatiemateriaal van spijkerbroeken-2.jpg

Samengeperste spijkerbroeken, gebruikt als isolatiemateriaal in callcenter ABN AMRO Nijmegen

ABN-AMRO-ZEIST-voor-digitaal,-Hannie-Verhoeven-Fotograaf005-LR.jpg

Greene concept ABN AMRO in Zeist. ©Hannie Verhoeven

ABN-AMRO-ZEIST-voor-digitaal,-Hannie-Verhoeven-Fotograaf002-LR.jpg

Greene concept ABN AMRO in Zeist. ©Hannie Verhoeven

ABN-AMRO-ZEIST-voor-digitaal,-Hannie-Verhoeven-Fotograaf011-LR.jpg
ABN-AMRO-ZEIST-voor-digitaal,-Hannie-Verhoeven-Fotograaf012-LR.jpg

Greene concept ABN AMRO in Zeist. ©Hannie Verhoeven

De werkdag van Bart de Bruijn

“Hebben we je geïnspireerd door de projecten en wil jij net zoals collega Bart de Bruijn projectvoorbereider bij onze divisie Totaalonderhoud worden om de veelzijdige retailopdrachten op te pakken? Dan bieden we je een mooie toekomst bij KlokGroep.”

Bart.jpg
Bart de Bruijn
Projectvoorbereider Totaalonderhoud

Een familiebedrijf met lef

Het is onze missie om als familiebedrijf met lef, toekomstbestendige leefomgevingen te creëren. Dat begint al met ons kantoor, dat BREEAM-excellent gecertificeerd is en dus zeer energiezuinig. Zo winnen we een groot deel van onze energie terug, ligt het dak vol zonnepanelen en vangen we het regenwater op om de toiletten door te spoelen.

We denken verder en doen meer. Dat is de basis van onze brede dienstverlening. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het volledige traject bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoed. We beginnen dus graag bij het begin, maar laten daarna niet meer los. Die gedrevenheid en betrokkenheid kenmerken ook jouw toekomstige collega’s met wie je samenwerkt aan toonaangevende projecten in de regio. Met lef en creativiteit. En heel veel gezelligheid. Ook buiten werktijd, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse barbecue of bij een sportief potje beachvolleybal.

Ben jij onze nieuwe collega?
Direct solliciteren

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze vacature?

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik sta je graag te woord om meer te vertellen over deze uitdagende functie.

Johan Beelen Directeur Totaalonderhoud

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid