Grondgebonden woningen en complexe binnenstedelijke locaties (her)ontwikkelen en realiseren, daar houden we ons bij KlokGroep dagelijks mee bezig. Om dit allemaal gestroomlijnd te laten verlopen, zijn er complete teams van collega’s en comakers bezig met de voorbereidingen, de verkoop en de realisatie ervan. De komende jaren is er nog genoeg werk aan de winkel om het woningtekort op te vullen en verwachten we nog vele woningen te realiseren.

Als projectvoorbereider ben jij de spin in het web van een nieuwbouwproject. Jij zorgt ervoor dat nieuwe bouwprojecten optimaal worden voorbereid, gepland en opgestart zodat de realisatiemanager daarna een vliegende start kan maken in het coördineren van de bouw.

Zo ziet jouw agenda eruit

Voor de gebieden financiën, planning, veiligheid, informatie en kwaliteit, ga jij binnen en buiten de organisatie op zoek naar de benodigde data. Je stelt planningen op m.b.t. de projectvoorbereiding en -uitvoering en houdt deze nauwlettend in de gaten. Signaleer je problemen in de uitvoering, dan ben jij er als de kippen bij en zorg je voor een tijdige bijsturing.

Jij bent de schakel tussen toeleveranciers, comakers en onderaannemers. Je vraagt offertes op, bent nauw betrokken bij het contractproces en plaatst uiteindelijk de bestellingen. Je initieert engineeringssessies, bereidt prognoses en eindafrekeningen voor en je coördineert, bewaakt en controleert de werkzaamheden in het voortraject.

Je hebt ook een administratieve verantwoordelijkheid: je beheert en archiveert projectdocumenten, je biedt de projectmanager ondersteuning op het gebied van kostenbewaking en je stelt projectopdrachten op.

Jij denkt verder en doet meer

Plannen, prioriteren en monitoren van je eigen werk, tijd en middelen; daar hoeven we jou niks over uit te leggen! Je streeft voortdurend verbeteringen na, want kwaliteitsgerichtheid zit je in het bloed. Je bent altijd op zoek naar kansen en creatieve oplossingen, en termen als flexibiliteit en samenwerken zijn jou op het lijf geschreven.

Verder kun je de volgende punten afvinken op jouw CV:

 • HBO- werk- en denkniveau;
 • afgeronde opleiding richting bouwkunde en ervaring in een soortgelijke functie;
 • kennis van Slimmer Bouwen, de BIM methodiek en hoe deze toegepast worden;
 • kennis van juridische aspecten van het bouwproces;
 • in het bezit van diploma VOL VCA;
 • affiniteit met de financiële bewaking van het bouwproces;
 • uitstekende vaardigheden in MS Office, 4PS, Asta, Solibri, DigiOffice en andere relevante softwareprogramma’s.

Goed werken & leven

Van ons krijg je:

 • een salaris perfect afgestemd op wie je bent en wat je doet;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen en een winstdelingsregeling;
 • ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via ons eigen ‘KlokSchool’, door het volgen van externe opleidingen of via individuele coaching;
 • deelname aan ons programma ‘Fit de Klok rond’. Blijf in beweging met een deskbike, werk aan een sta-bureau en geniet elke dag van vers fruit;
 • een open en informeel kantoor, van alle gemakken voorzien en waar flexibel afgewisseld kan worden met werken vanuit huis;
 • een laptop en smartphone van de zaak.

Spraakmakende projecten

Op dit moment zijn we volop bezig met het luxueuze appartementencomplex Loyd en realiseren wij de Havenkade, beide in Nijmegen. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het herontwikkelingsplan van de Vijverhof en meerdere grote, binnenstedelijke nieuwbouwprojecten.

Ook hebben we in Didam 23 woningen gerealiseerd met een nieuwe bouwmethode Gevelklaar. En wat dacht je van de Historische Tuin in Nijmegen, waar inmiddels de bouw van 130 woningen in volle gang is. Aan zulke projecten mag jij je steentje bijdragen!

WEB-Bouwfotografie_KlokGroep_Didam_dag2_11_230221.jpg

De gevel wordt in zijn geheel gemonteerd op de bouwplaats

WEB-Bouwfotografie_KlokGroep_Didam_dag2_48_230221.jpg
WEB-Bouwfotografie_KlokGroep_Didam_dag2_49_230221.jpg
MKoelink_Didam_voor016.jpeg
MKoelink_Didam_voor017.jpeg
MKoelink_Didam_voor010-online.jpeg
nieuwbouw-waalsprong-nijmegen-historischetuin-parkwoninghoek.jpg
KlokGroep_interieur_BASE_20170112_01.jpg

Is dit binnenkort jouw nieuwe werkplek?

Realisatiemanager-op-de-bouw-LR.jpg
Paul en Sam - in LIV.jpg
Projectvoorbereider---Roy-Hendriks - LR.jpg
BIM - LR.jpg (1)
Arjen Graven - Staand bellen.jpg

Een familiebedrijf met lef

Het is onze missie om als familiebedrijf met lef, toekomstbestendige leefomgevingen te creëren. Dat begint al met ons kantoor, dat BREEAM-excellent gecertificeerd is en dus zeer energiezuinig. Zo winnen we een groot deel van onze energie terug, ligt het dak vol zonnepanelen en vangen we het regenwater op om de toiletten door te spoelen.

We denken verder en doen meer. Dat is de basis van onze brede dienstverlening. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het volledige traject bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoed. We beginnen dus graag bij het begin, maar laten daarna niet meer los. Die gedrevenheid en betrokkenheid kenmerken ook jouw toekomstige collega’s met wie je samenwerkt aan toonaangevende projecten in de regio. Met lef en creativiteit. En heel veel gezelligheid. Ook buiten werktijd, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse barbecue of bij een sportief potje beachvolleybal.

Ben jij onze nieuwe collega?
Direct solliciteren

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze vacature?

Stuur een e-mail of bel me. Ik vertel je graag meer over deze mooie functie.

Arjen Graven Projectmanager Wonen

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid