KlokGroep Totaalonderhoud heeft mooie transformatie- en retailprojecten in portefeuille waarbij jij je managementtalenten goed tot uitvoering kunt brengen.

Denk bijvoorbeeld aan een bankshop in het nieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn in Utrecht. Hier heeft KlokGroep een winkelunit omgebouwd naar een bankshop 3.0-concept. Dit concept staat voor duurzaam en circulair (ver)bouwen. Zo zijn diverse wanden bekleed met pallethout, zijn er circulaire gipsplaten toegepast en is er een tweede leven aan een houten gymzaalvloer gegeven. Voor KlokGroep was dit een mooie uitdaging om in een zeer korte aanlooptijd een nieuw concept voor te bereiden en deze in uitvoering te brengen.

Wanneer we een voorbeeld willen schetsen aan welke transformatieprojecten we werken, kunnen we niet om De Vasim heen. Dit iconische monumentale pand beslaat een oppervlakte van 12.000 m² commerciële ruimtes waar we in gefaseerde aanpak het pand gasloos gaan maken en met hergebruik van materialen het gaan herinrichten naar een levendige bestemming. De Vasim zal plaats gaan bieden aan creatieve bedrijven en aanbieders van kunst, cultuur, sport evenementen & horeca.   

Zo ziet jouw agenda eruit

Jouw belangrijkste taak en verantwoordelijk is het coördineren en bewaken van de retail- (onderhouds)projecten. Je stelt de werkbegrotingen op, bewaakt deze tijdens het gehele bouwproces en zorgt daarnaast voor financiële controle en een adequate afwikkeling van onze projecten.

Ook het opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning, het wijzigen van uitvoeringsdetails en het opzetten van kleine calculaties zullen tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren.

Als projectmanager bij de divisie Totaalonderhoud stuur je jouw team aan. Je zorgt voor de juiste verwerking van financiële gegevens en verstrekt periodiek de juiste managementinformatie.

Jij denkt verder en doet meer

Coördineren en bewaken zijn je sterke punten. Uitdagingen ga je op een praktische wijze aan waarbij je niet bang bent om verantwoorde risico's te nemen. Vanzelfsprekend heb je ervaring in een gelijksoortige functie waarbij gesprekken aan  gaan om ons relatienetwerk te behouden en uit te breiden je op het lijf is geschreven. Dit alles doe je op basis van een hbo werk- en denkniveau in de richting van bouwkunde. 

Je gelooft in de meerwaarde van samenwerken waarbij je zegt wat je denkt en wat je voelt.

Goed werken & Leven

  • Een salaris afgestemd op wie je bent en wat je kunt.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen en een winstdelingsregeling.
  • Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via ons eigen kennisdelingsprogramma ‘KlokSchool’, door het volgen van externe opleidingen of via individuele coaching.
  • Deelname aan ons programma ‘Fit de Klok rond’. Blijf in beweging met een deskbike, werk aan een sta-bureau en geniet elke dag van vers fruit.
  • Een open en informeel kantoor, van alle gemakken voorzien wat je flexibel kunt afwisselen met werken vanuit huis. 
  • Een bedrijfsauto, laptop en smartphone van de zaak.

Uitdagende projecten

Komende jaren transformeren we door heel Nederland bankgebouwen en winkels naar sfeervolle bankshops. Voor ABN AMRO verbouwen we filialen die zo energiezuinig en circulair mogelijk zijn en passen het Greene concept en het concept 3.0 toe. Ook voor ING Nederland realiseren we bankshops die met hun tijd meegaan: het ING Huis en het ING Advieshuis zijn hiervan mooie voorbeelden. De Vasim in Nijmegen behoort tot een van onze grote transformatieprojecten. 

KlokHolding_VASIM_BASE_04_s.jpg

De Vasim Nijmegen

KlokHolding_VASIM_BASE_20_s.jpg

Een goed zicht op het Nyma-terrein met het pand De Vasim, Nijmegen

KlokHolding_ING_Arnhem_BASE_hfd..jpg

Het monumentale pand van ING in het centrum van Arnhem

KlokHolding_ING_Arnhem_BASE_J.jpg

Het gloednieuwe interieur van het ING Huis in Arnhem

KlokHolding_ING_Arnhem_BASE_I.jpg

Interieurimpressie na verbouwing - ING Arnhem

KlokHolding_ING_Arnhem_BASE_f.jpg
Geldmaat - Molenstraat 43B Nijmegen.JPG

Het installeren van de nieuwe Geldmaat behoort ook tot onze retailopdrachten

KlokHolding_ING_Nijmegen_BASE_18_s.jpg

ING Huis na verbouwing, hartje centrum van Nijmegen

KlokHolding_ING_Nijmegen_BASE_01_s.jpg
KlokHolding_ING_Nijmegen_BASE_06_s.jpg
ABN AMRO gevel Nijmegen.jpg

De statige voorgevel van ABN AMRO Nijmegen

Isolatiemateriaal van spijkerbroeken-2.jpg

Samengeperste spijkerbroeken, gebruikt als isolatiemateriaal in callcenter ABN AMRO Nijmegen

ABN-AMRO-ZEIST-voor-digitaal,-Hannie-Verhoeven-Fotograaf005-LR.jpg

Greene concept ABN AMRO in Zeist. ©Hannie Verhoeven

ABN-AMRO-ZEIST-voor-digitaal,-Hannie-Verhoeven-Fotograaf002-LR.jpg

Greene concept ABN AMRO in Zeist. ©Hannie Verhoeven

ABN-AMRO-ZEIST-voor-digitaal,-Hannie-Verhoeven-Fotograaf011-LR.jpg
ABN-AMRO-ZEIST-voor-digitaal,-Hannie-Verhoeven-Fotograaf012-LR.jpg

Greene concept ABN AMRO in Zeist. ©Hannie Verhoeven

ABN-AMRO-ZEIST-voor-digitaal,-Hannie-Verhoeven-Fotograaf009-LR.jpg

Greene concept ABN AMRO in Zeist. ©Hannie Verhoeven

ABN-AMRO-ZEIST-voor-digitaal,-Hannie-Verhoeven-Fotograaf016-LR.jpg

Greene concept ABN AMRO in Zeist. ©Hannie Verhoeven

Collega en projectmanager Roy over zijn functie

“Iedere dag is bij divisie Totaalonderhoud anders. Samen met mijn collega's moderniseren wij de banken naar de huidige tijd. Duurzaamheid, circulariteit en conceptmatig bouwen is onze core business.”

Roy-Ariëns-zwarte-LR.jpg
Roy Ariëns
Projectmanager Totaalonderhoud

Een familiebedrijf met lef

Het is onze missie om als familiebedrijf met lef, toekomstbestendige leefomgevingen te creëren. Dat begint al met ons kantoor, dat BREEAM-excellent gecertificeerd is en dus zeer energiezuinig. Zo winnen we een groot deel van onze energie terug, ligt het dak vol zonnepanelen en vangen we het regenwater op om de toiletten door te spoelen.

We denken verder en doen meer. Dat is de basis van onze brede dienstverlening. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het volledige traject bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoed. We beginnen dus graag bij het begin, maar laten daarna niet meer los. Die gedrevenheid en betrokkenheid kenmerken ook jouw toekomstige collega’s met wie je samenwerkt aan toonaangevende projecten in de regio. Met lef en creativiteit. En heel veel gezelligheid. Ook buiten werktijd, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse barbecue of bij een sportief potje beachvolleybal.

Ben jij onze nieuwe collega?
Direct solliciteren

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze vacature?

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik sta je graag te woord om meer te vertellen over deze uitdagende functie.

Johan Beelen Directeur Totaalonderhoud

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid