KlokGroep, actief in de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, is een open en informeel familiebedrijf met meer dan 200 werknemers. Onze club kenmerkt zich door (jonge) betrokken mensen die hun projecten autonoom met creativiteit, lef en veel vrijheid vormgeven. Samen met de overige teamleden van de afdeling Wonen zorg je ervoor dat onze nieuwbouwprojecten op de juiste manier onder de aandacht komen van potentiële kopers.

Zo ziet jouw agenda eruit

  • Je biedt proactieve ondersteuning bij het verkoopproces van nieuwbouwwoningen en je bedenkt, schrijft en publiceert rake nieuwsberichten, persberichten, brochures, nieuwsbrieven en social mediaposts.
  • Je organiseert kopersevents en andere officiële handelingen.
  • Je houdt de content op de (nieuwe) projectwebsites en social media up-to-date
  • Je staat veel in contact met de (potentiële) kopers en maakt hen ontzettend blij met updates en informatie in de aan- en afloop naar en van het bouwen van hun nieuwe huis. Voor de tijdige afhandeling van kopersvragen ben jij het aanspreekpunt. 

Jij denkt verder en doet meer

Jij bent een proactieve teamplayer met organisatietalent, die de klant centraal stelt. Je ziet kansen, bent nieuwsgierig en neemt initiatieven. Er kan gerekend worden op jouw flexibiliteit. Jij weet als geen ander prioriteiten te bepalen en de voortgang te bewaken.

Goed werken & leven

  • Vrijheid om je werk zo in te richten dat het past bij jou.
  • De kans om vernieuwend en innovatief bezig te zijn.
  • Een hecht team waarmee je samenwerkt.
  • Ruimte om je capaciteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen binnen onze eigen ‘KlokSchool’ (ons interne opleidingsinstituut), maar ook door externe opleidingen of individuele coaching.
  • De mogelijkheid om ‘Fit de Klok rond’ te gaan, waarbij er volop aandacht is voor jouw gezondheid.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een familiebedrijf met lef

Het is onze missie om als familiebedrijf met lef, toekomstbestendige leefomgevingen te creëren. Dat begint al met ons kantoor, dat BREEAM-excellent gecertificeerd is en dus zeer energiezuinig. Zo winnen we een groot deel van onze energie terug, ligt het dak vol zonnepanelen en vangen we het regenwater op om de toiletten door te spoelen.

We denken verder en doen meer. Dat is de basis van onze brede dienstverlening. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het volledige traject bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoed. We beginnen dus graag bij het begin, maar laten daarna niet meer los. Die gedrevenheid en betrokkenheid kenmerken ook jouw toekomstige collega’s met wie je samenwerkt aan toonaangevende projecten in de regio. Met lef en creativiteit. En heel veel gezelligheid. Ook buiten werktijd, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse barbecue of bij een sportief potje beachvolleybal.

Durf jij het gesprek aan?
Solliciteer nu!

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze functie?

Stuur een e-mail of bel me. Ik vertel je graag meer over deze mooie functie.

Melanie Willemse Verkoopmanager

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid