Of het nu gaat om een aannemingsovereenkomst of het brainstormen over de meest passende samenwerkingsvorm, jij denkt als ervaren juridisch medewerker met ons mee. Hierbij werk je nauw samen met de andere bedrijfsjuristen en collega’s en bezoek je met enige regelmaat ook onze vestigingen in Eindhoven en Rotterdam. Je zorgt ervoor dat geschillen worden voorkomen door partijen in het voortraject goed te adviseren en je behandelt actief je eigen dossiers. Dit gaat je, dankzij de enkele jaren ervaring die je al hebt als jurist, makkelijk af. Wollig taalgebruik? Niet als jij aan het woord bent. Jij zorgt voor duidelijkheid en voorkomt misverstanden. Uiteraard altijd met aandacht voor wederzijdse belangen.

Zo ziet jouw agenda eruit

 • Je stemt met de bedrijfsjuristen af welke werkzaamheden er moeten worden gedaan en houdt een actuele planning bij van alle taken en afspraken.
 • Je zorgt voor het afhandelen van je eigen dossiers en onderhoudt contact met externe partijen zoals kopers, rechtsbijstandsverzekeraars en advocaten.
 • Je ondersteunt collega’s met verschillende juridische vraagstukken.
 • Je screent op verzoek van collega’s algemene voorwaarden en contracten van partijen waar we mee samenwerken en zit samen met collega’s aan tafel met deze partijen om tot een oplossing te komen bij geschillen.
 • Je deelt actief je juridische kennis met je collega’s via onze KlokSchool en KlokNet.

Jij denkt verder en doet meer

Aan niet-doorheen-te komen contracten doe je niet. Je maakt liever in begrijpelijke taal duidelijk waar partijen zich aan dienen te houden en wat ze elkaar beloven. Waarbij je proactief, gestructureerd en doelgericht te werk gaat. En omdat je de beste resultaten samen behaalt, staat een goede samenwerking bij jou hoog in het vaandel. Verder beschik je over:

 • WO werk- en -denkniveau. Je bent klaar met je WO rechtenstudie of je hebt je HBO-recht diploma al op zak en hebt al enkele jaren juridische werkervaring.
 • 1-3 jaar werkervaring als jurist, zodat je weet wat het is om partijen aan te schrijven, in gebreke te stellen en te onderhandelen om uit geschillen te komen.
 • Ervaring in de bouw- of vastgoedwereld is een pré.
 • Een resultaat- en kwaliteitsgerichte instelling.

Goed werken & leven

 • Een salaris afgestemd op functie en ervaring, waarbij je kunt rekenen op minimaal € 2.100 en maximaal € 4.000 bruto per maand (op basis van fulltime).
 • De verdeling van de werkuren bepalen we samen met jou. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband en een winstdelingsregeling.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden. Bijvoorbeeld via ons eigen kennisdelingsprogramma ‘KlokSchool’, door het volgen van externe opleidingen of via individuele coaching.
 • Deelname aan ons programma ‘Fit de Klok rond’. Blijf in beweging met een deskbike, werk aan een sta-bureau en geniet elke dag van vers fruit.
 • Een spiksplinternieuw kantoor, van alle gemakken voorzien.
 • Een laptop en mobiele telefoon van de zaak.

Maak kennis met KlokGroep

Waar je ons aan herkent? Aan onze Hollandse nuchterheid en daadkracht. Als snelgroeiend familiebedrijf pakken wij namelijk graag het initiatief bij het bereikbaar maken van kwalitatief goed wonen, werken en leven.

We denken verder en doen meer. Dat is de basis van onze brede dienstverlening. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het volledige traject bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoed. We beginnen dus graag bij het begin, maar laten daarna niet meer los. Die gedrevenheid en betrokkenheid kenmerken ook jouw toekomstige collega’s met wie je samenwerkt aan toonaangevende projecten in de regio. Met lef en creativiteit. En heel veel gezelligheid. Ook buiten werktijd, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse barbecue of bij een sportief potje beachvolleybal.

Ben jij onze nieuwe collega?
Direct solliciteren

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw cv en motivatie naar Miranda van t Hoff, de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Meer weten over deze vacature?

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik vertel je graag meer over deze leuke functie.

Miranda van 't Hoff Sr. bedrijfsjurist

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid