Bij KlokHolding zitten we volop in de ontwikkelingen. En dan hebben we het niet eens over de innovaties en technische ontwikkelingen waar onze collega’s van de verschillende divisies mee bezig zijn. De ontwikkelingen bij KlokHolding raken cultuur, mens en organisatie. Loyaal als we zijn, staken we voorheen vooral de handen uit de mouwen om er met z’n allen voor te gaan; in het traject ‘Klokken Gelijk’ zijn we hierin een stap aan het zetten en tonen we in onze communicatie en samenwerking meer lef. Natuurlijk horen daar nog steeds termen bij als trots, aanpakken en resultaten boeken, passend bij het familiebedrijf dat we al 100 jaar zijn. Fouten zien we als leerpunten en we streven continu verbeteringen na. In de ontwikkeling die we doormaken, verrijken we onze waarden graag met kwaliteiten als verantwoordelijkheid, slagvaardigheid en zeggen wat je denkt en voelt.

Zo ziet jouw agenda eruit

Als groepscontroller geef je leiding aan de groepexperts en assistent controllers. Je stelt hen in staat hun doelen te realiseren en je stimuleert zowel hun persoonlijke als hun professionele ontwikkeling. Je bent lid van het managementteam (MT) van de afdeling Financial Control en bent samen met de andere managers verantwoordelijk voor het behalen van het resultaat en de kwaliteit van de afdeling. Hierbij neem je verantwoordelijkheid voor integrale sturing en ontwerp en implementeer je een deugdelijke planning-en-control (P&C)-cyclus. Met de jaarverslaglegging in het achterhoofd, houd je governance en regelgeving op peil.

Je bedenkt en implementeert integrale oplossingen voor fiscale en financiële vraagstukken door samenwerking, waarbij je het voortouw neemt in projecten die risico, jaarverslaglegging en compliance raken. Je zorgt voor innovaties doordat je partners betrekt bij dergelijke vraagstukken.

Op strategisch niveau, adviseer je directie op jouw eigen vakgebied. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en monitoren van jaarlijkse budgetten van de gehele organisatie en vertaalt het jaarplan van de organisatie naar een eigen procesjaarplan, -programma en -begroting. Als groepscontroller ben je eindverantwoordelijk voor de (geconsolideerde) groepsrapportages.

Jij denkt verder en doet meer

Als lid van het management team van Finance & Control, ben je in staat om breder te kijken dan je eigen vak of functie en kun je inhoudelijke taken uit handen geven waarbij je zelf de eindverantwoordelijkheid houdt. Geboren leider als je bent, weet je de juiste mensen te selecteren en schroom je niet om in te grijpen in je team wanneer je ziet dat het nodig is. Je kunt strategie omzetten naar tactiek en overziet je eigen proces.

Voor jou wellicht een inkoppertje: je beschikt over analytische vaardigheden en jouw communicatieve skills zijn zowel mondeling als schriftelijk dik in orde. Je weet je hoofd koel te houden in stresssituaties en flexibel als je bent, wijzig jij bij problemen je gedragsstijl zodanig dat je toch je doelen weet te bereiken. En wat voor ons vanzelfsprekend is, is dat je kunt samenwerken zodat je actief bijdraagt aan de realisatie van gemeenschappelijke doelen.

Verder vink je de volgende punten af op je cv:

 • wo- werk en denkniveau
 • achtergrond als accountant
 • geboren leiderschapskwaliteiten

Dit krijg je van ons

 • Een salaris passend bij de zwaarte van je nieuwe rol
 • Uitzicht op een vast contract
 • 30 vakantiedagen, een winstdelingsregeling en een goede pensioenregeling
 • Een laptop en smartphone van de zaak, en een bedrijfsauto of mobiliteitsbudget
 • Waardering voor wat je doet en doorgroeimogelijkheden in een brede organisatie
 • Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen. Via ons eigen ‘KlokSchool’, door het volgen van externe opleidingen en individuele coaching
 • Een gezonde werkplek en deelname aan ons programma ‘Fit de Klok rond’. Blijf in beweging met een deskbike, werk aan een sta-bureau en geniet elke dag van vers fruit
 • Een open en informeel kantoor, van alle gemakken voorzien en waar flexibel afgewisseld kan worden met werken vanuit huis
 • Een toonaangevend familiebedrijf als werkgever: persoonlijk, betrokken en gezellige collega’s
 • Toegangskaarten voor een geweldig feest in september waar wij ons 100-jarige bestaan gaan vieren!

Kijk wat we nog meer te bieden hebben ›

Zet jij je volgende stap bij ons?
Solliciteer direct!

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Wil je meer weten over deze vacature?

Stuur mij een e-mail of bel me na 21 augustus. Ik sta je graag te woord om je vragen te beantwoorden.

Jeroen van der Bron Financieel directeur

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid