computer.png

07:15 uur

"Achter mijn laptop bereid ik de vergadering van 08.00 uur voor. Deze bijeenkomst, met de voorlieden van alle onderaannemers, is elke dag. Ter voorbereiding van deze vergadering neem ik de planning door van gisteren (hebben ze alles kunnen doen?), vandaag (wat gaan ze doen?) en welke bijzonderheden zijn er?"

Puzzle.png

08.00 uur

"Omdat we werken aan een project in ‘bewoonde toestand’ houden we, naast het volgen van de planning, ook rekening met wat we die dag kunnen tegenkomen. Zo vertel ik tijdens de dagelijkse vergadering over een bewoonster van 93 die niet goed tegen de geluidsoverlast kan en of de mensen hier zoveel als mogelijk rekening mee willen houden."

Checklist.png

10.30 uur

"In de ochtend maak ik altijd buiten even een ronde. Is iedereen op de juiste plek aan het werk? Zijn we kwalitatief goed bezig? Even checken of datgene wat we vanochtend hebben besproken ook in de praktijk tot uitvoering komt."

Lunch-3.png (1)

12.30 uur

"Om 12.30 uur is het altijd vaste prik en lunchen we gezamenlijk in de bouwkeet."

Makelaar.png

14.00 uur

"Vanmiddag heb ik een afspraak met de opzichter van de woningbouwvereniging voor de officiële oplevering van een blok. De oplevering, van de individuele woningen, aan de bewoners is vorige week al geweest."

Educatie.png

15.00 uur

"Even overleggen met Tjeu Langeveld; onze stagiaire. Ik begeleid hem en help hem met zijn persoonlijke leerplan. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor ons 'Tikkie-beleid'. Als iemand te laat komt, dan is de afspraak dat je iedereen trakteert op taart en Tjeu regelt dan dat je als laatkomer betaald met de Tikkie applicatie van ABN AMRO! "

Sleutel.png

16.30 uur

"Nadat iedereen om 16.15 uur naar huis is gegaan, heb ik nog even de administratie bijgewerkt. Als laatste sluit ik de bouwkeet af. Morgen weer een nieuwe dag!"