computer.png

07:15 uur

"Ik start rustig op met eerst een kop koffie om de motor te laten draaien." Dan ga ik door mijn mails en check ik mijn agenda om te zien wat de dag gaat brengen. Rond 07.30 uur zijn de meeste collega's van de afdeling binnen en de dag kan beginnen".

Bart achter desk.jpg (1)
Puzzle.png

08.00 uur

"Volop aan het werk. Checken hoe het staat met de renovatie van het project Angoralaan in Oss waarbij mijn verantwoordelijkheid ligt bij de stroom van de sanitair-renovatie. Loopt alles volgens planning, is het juiste sanitair op de juiste locatie geleverd. Kortom, ik moet ervoor zorgen dat mijn collega's op de bouwlocatie door kunnen."

Overleg Rob - Bart.jpg (2)
Vlammen-wit.png

10.00 uur

"Samen met collega Tom van Suilen nemen we een kijkje bij het project De Meiberg in Nijmegen. Hier zijn we in opdracht van Woningcorporatie Woongenoot bezig met het aanpassen van de isolatie en het vervangen van nieuwe gevelpanelen ten behoeve van de brandveiligheid".

Lunch-3.png (1)

12.30 uur

"Het is tijd voor mijn zes boterhammen met pindakaas of Nutella. De vitamientjes mogen ook niet ontbreken dus gaat er vandaag een mandarijntje achteraan. Koffie heb ik meer dan voldoende gehad. Thee en zuivel is niet aan mij besteed."

Lunch van Bart.jpg (1)
computer.png

13.30 uur

"Vanmiddag pak ik de pilot voor het MJOP op oftewel het meerjarenonderhoudsprogramma. Wanneer wij een nieuwbouwproject realiseren waarbij ook vrije sector huurwoningen worden aangeboden, bieden wij de belegger dit programma aan met als doel het toekomstig onderhoud in eigen beheer te houden. Hiermee kun je vooruit plannen en ontzorg je de belegger."

DSC_0104.jpg (1)
Makelaar.png

15.00 uur

"Ik neem, samen met mijn collega Elise, een kijkje bij het renovatieproject Hengstdal. In opdracht van woningcorporatie Woonwaarts verduurzamen we hier 79 woningen. We brengen nieuwe isolerende beglazing aan, isoleren de bergingen, voorzien de spouwmuren van isolatie via het inblaasconcept en we renoveren de sanitairgroep. Om een beter binnenklimaat te krijgen, is in elke woning een ventilatiebox geplaatst.

Bart en Elise bij Hengstdal.jpg (1)
Sleutel.png

16.30 uur

"Vandaag is het opnieuw een productieve dag geweest. En nu naar huis, genieten van een gezellige avond!"

Heb ik je interesse gewekt en wil je het gesprek eens aangaan? Kijk eens bij onze vacatures!

Einde dag.jpg (1)