KlokGroep heeft de laatste jaren grote stappen gezet op het gebied van BIM, Slimmer Bouwen (Lean), duurzaamheid, het ontwikkelen én toepassen van spraakmakende innovaties in het bouwproces. Wij zijn op zoek naar een calculator die enthousiast wordt van deze nieuwe manier van werken en met ons de komende jaren wil blijven meedenken over de (door)ontwikkeling van het bouwproces en ons BaseHome-concept.

Zo ziet jouw agenda eruit

Benadert een collega jou met een opdracht? Daar ga je mee aan de slag! Tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden, stel je kostenbegrotingen en -ramingen op. Je adviseert ontwikkelaars en externe opdrachtgevers over de bouwkosten.

Verder ben je bezig met:

 • Analyseren van bestek en de tekeningen c.q. vraagspecificatie
 • Bezoeken van werklocaties en het verzamelen van inlichtingen
 • Afprijzen van begrotingen en zorgdragen voor de verificatie van de kostprijs
 • Voorbereiden van aanbestedingen
 • Pre-contractueel in kaart brengen van uitvoeringsaspecten als planning, bouwmethodiek en bouwplaatsinrichting
 • Voorbereiden van aanvragen voor onderaannemers en leveranciers
 • Maken van (budget-)ramingen, regel- en elementenbegrotingen.

Jij denkt verder en doet meer

Voor deze veelzijdige functie zijn wij op zoek naar iemand met een MBO/HBO werk- en denkniveau met bouwgerelateerde kennis, verkregen uit opleiding en werkervaring. We zoeken een echte teamplayer die beschikt over een brede kennis van calculatiemethodieken, uitvoeringsmethodieken, en het bouwbesluit.

Goed werken & leven

Van ons krijg je:

 • een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen en een winstdelingsregeling;
 • ruimte om je kwaliteiten volledig te benutten en jezelf verder te ontwikkelen;
 • deelname aan ons programma ”Fit de Klok rond”. Blijf in beweging met een deskbike, werk aan een sta-bureau en geniet elke dag van vers fruit;
 • een open en informeel kantoor, van alle gemakken voorzien en waar flexibel afgewisseld kan worden met werken vanuit huis;
 • een laptop van de zaak.

Een familiebedrijf met lef

Het is onze missie om als familiebedrijf met lef, toekomstbestendige leefomgevingen te creëren. Dat begint al met ons kantoor, dat BREEAM-excellent gecertificeerd is en dus zeer energiezuinig. Zo winnen we een groot deel van onze energie terug, ligt het dak vol zonnepanelen en vangen we het regenwater op om de toiletten door te spoelen.

We denken verder en doen meer. Dat is de basis van onze brede dienstverlening. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het volledige traject bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoed. We beginnen dus graag bij het begin, maar laten daarna niet meer los. Die gedrevenheid en betrokkenheid kenmerken ook jouw toekomstige collega’s met wie je samenwerkt aan toonaangevende projecten in de regio. Met lef en creativiteit. En heel veel gezelligheid. Ook buiten werktijd, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse barbecue of bij een sportief potje beachvolleybal.

Ben jij onze nieuwe collega?
Solliciteer direct!

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met Rob Jans en kom meer te weten over deze functie.

Rob Jans Directeur Bouwconcepten

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid