Of het nu gaat om een koopovereenkomst of het brainstormen over de meest passende samenwerkingsvorm voor de ontwikkeling die eraan komt, jij denkt als ervaren vastgoedjurist met ons mee. Hierbij werk je nauw samen met de senior bedrijfsjurist en heb je veelvuldig contact met onze vestigingen in Eindhoven, Rotterdam en Amersfoort. Je zorgt ervoor dat geschillen worden voorkomen door partijen in het voortraject goed te adviseren en je behandelt actief je eigen dossiers. Wollig taalgebruik? Niet als jij aan het woord bent. Jij zorgt voor duidelijkheid en voorkomt misverstanden. 

Zo ziet jouw agenda eruit

 • Elke dag is anders; zo werk je eerst je e-mail bij en zit je vervolgens met een projectontwikkelaar aan tafel om een contract door te nemen, bel je even met een advocaat om een lopende procedure voor te bereiden waarna je met het team de planning afstemt voor het geven van juridische trainingen. Je sluit je dag af met een bezoek aan de bouwplaats om in praktijk te zien waar jij je adviezen voor hebt geschreven.
 • In overleg met de senior bedrijfsjurist word jij aanspreekpunt van een aantal divisies die onder KlokHolding vallen. Je behandelt vragen die binnenkomen zelfstandig maar houdt nauw contact met de andere juristen.
 • Je zorgt voor het afhandelen van je eigen dossiers en onderhoudt contact met externe partijen zoals projectontwikkelaars, rechtsbijstandsverzekeraars en advocaten.
 • Je screent voorwaarden en contracten en zit samen met collega's aan tafel om tot de beste oplossing voor het project te komen.
 • Je bent ambassadeur van de afdeling en deelt actief je juridische kennis met je collega's via onze KlokSchool en KlokNet.

Jij denkt verder en doet meer

Aan niet-doorheen-te komen juridische antwoorden en oplossingen doe je niet. Je maakt liever in begrijpelijke taal duidelijk waar partijen zich aan dienen te houden en wat ze elkaar beloven. Waarbij je proactief, gestructureerd en doelgericht te werk gaat. En omdat je de beste resultaten samen behaalt, staat een goede samenwerking bij jou hoog in het vaandel. Verder beschik je over:

 • Een afgeronde WO rechtenstudie.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als bedrijfsjurist of advocaat binnen de vastgoedwereld.
 • Een resultaat- en kwaliteitsgerichte instelling waarbij je in staat bent om zodanig te communiceren dat jouw adviezen serieus worden genomen.
 • Je hebt het vermogen en de wil om je eigen gedrag te reflecteren en daar waar nodig, te kunnen variëren in communicatiestijl.

Goed werken & leven

 • Een marktconform salaris afgestemd op functie en ervaring.
 • De verdeling van de werkuren bepalen we samen met jou. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en een winstdelingsregeling.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden. Bijvoorbeeld via ons eigen kennisdelingsprogramma ‘KlokSchool’, door het volgen van externe opleidingen of via individuele coaching.
 • Deelname aan ons programma ‘Fit de Klok rond’. Blijf in beweging met een deskbike, werk aan een sta-bureau en geniet elke dag van vers fruit.
 • Een open en informeel kantoor, van alle gemakken voorzien wat flexibel afgewisseld kan worden met werken vanuit huis.
 • Een laptop, mobiele telefoon en mobiliteitsbudget.

Maak kennis met KlokGroep

Waar je ons aan herkent? Aan onze Hollandse nuchterheid en daadkracht. Als snelgroeiend familiebedrijf pakken wij namelijk graag het initiatief bij het bereikbaar maken van kwalitatief goed wonen, werken en leven.

We denken verder en doen meer. Dat is de basis van onze brede dienstverlening. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het volledige traject bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoed. We beginnen dus graag bij het begin, maar laten daarna niet meer los. Die gedrevenheid en betrokkenheid kenmerken ook jouw toekomstige collega’s met wie je samenwerkt aan toonaangevende projecten in de regio. Met lef en creativiteit. En heel veel gezelligheid. Ook buiten werktijd, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse barbecue of bij een sportief potje beachvolleybal.

Ben jij onze nieuwe collega?
Direct solliciteren

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw cv en motivatie naar Josta Kuijer, de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze vacature?

Neem contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over.

Josta Kuijer HR-manager

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid