Bij KlokGroep hebben we de laatste jaren grote stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, het ontwikkelen én toepassen van spraakmakende innovaties in het bouwproces, BIM en Slimmer Bouwen (Lean). Of het nu gaat om een complex project op een binnenstedelijke locatie, of om de ontwikkeling van woningen in een uitleggebied; innoveren zit in onze natuur. Als assistent realisatiemanager op een van onze nieuwbouwprojecten, draag je bij aan de realisatie van onze innovaties op de bouwplaats en heb je een belangrijke ondersteunende rol in het bouwproces.

Voor deze leuke, uitdagende baan zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s, die de wens hebben om de komende jaren door te groeien naar een zelfstandige functie als realisatiemanager.

Zo ziet jouw agenda eruit

Een greep uit je werkzaamheden:

  • Organiseren en coördineren van de werkzaamheden op het project
  • (Deel) kwaliteitscontroles van co-makers aan de hand van kwaliteitscontrolelijsten, rapportages en apps.
  • Optimaliseren en aansturen van de logistieke goederenontvangst op onze projecten
  • Vroegtijdig signaleren van knelpunten in het realisatieproces en aandragen van creatieve oplossingen in overleg met de realisatiemanager.
  • Ondersteunen van de realisatiemanager bij de administratie, termijnstaten, leveranties en ontvangst materieel.

Jij denkt verder en doet meer

Je beschikt van nature over leidinggevende capaciteiten en je hebt aandacht voor details. Je voert je werkzaamheden nauwkeurig uit, controleert werk van anderen en communiceert over afwijkingen en voortgang. Als samenwerker met lef bij KlokGroep, durf je je nek uit te steken, maar durf je ook te zeggen wat je denkt en voelt, en ga je samen voor het gemeenschappelijke doel. Je bent een echte teamspeler!

Dit is een mooie start voor je eerste stappen in het arbeidsproces. Starters zijn dan ook van harte welkom om voor deze mooie uitdaging bij ons op gesprek te komen. Je hebt dan wel een bouwkundige Hbo-opleiding afgerond, want die kennis heb je nodig als basis voor je verdere ontwikkeling.

Ben je geen starter meer, maar heb je ervaring als (meewerkend) voorman en de ambitie om een volgende stap te zetten in je carrière? Ook dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden die we voor je hebben binnen KlokGroep.

Is je interesse gewekt om bij KlokGroep aan nieuwbouwprojecten te werken, maar meer in een ‘senior’ functie? Reageer dan op de vacature van realisatiemanager nieuwbouw!

Goed werken & leven

Van ons krijg je:

  • Een salaris afgestemd op wie je bent en wat je kunt.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen en een winstdelingsregeling.
  • Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via ons eigen kennisdelingsprogramma ‘KlokSchool’, door het volgen van externe opleidingen of via individuele coaching.
  • Deelname aan ons programma ‘Fit de Klok rond’.

Uitdagende projecten

Op dit moment zijn we volop bezig met het luxueuze appartementencomplex Loyd en realiseren wij de Havenkade, beide in Nijmegen. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het herontwikkelingsplan van de Vijverhof en meerdere grote, binnenstedelijke nieuwbouwprojecten.

Ook hebben we in Didam 23 woningen gerealiseerd met een nieuwe bouwmethode Gevelklaar. En wat dacht je van de Historische Tuin in Nijmegen, waar inmiddels de bouw van 130 woningen in volle gang is. Aan zulke projecten mag jij je steentje bijdragen!

20210319_LLOYD_ext_cam1---web.jpg

Impressie LOYD (gebouw Fallingwater)

20210319_LLOYD_ext_cam3.jpg

Artist Impressie van het luxe appartementencomplex Loyd, NIjmegen

20210319_LLOYD_ext_cam4.jpg
JURY - Havenkade Nijmegen - 10 Overview three building designs at the Waal by JURY.jpg

Havenkade vanaf de stadszijde

JURY - Havenkade Nijmegen - 02 Tower sculpture icon at the Waal.jpg
JURY - Havenkade Nijmegen - 03 Tower sculpture icon at the Waal plus two building designs.jpg

Het openbare gebied gaat over in de groene binnentuinen van Havenkade in Nijmegen

160608 Vijverhof aanzicht - Petra Appelhof.jpg
160608-Vijverhof-Petra-Appelhof.jpg
Ext9.jpg
Ext12.jpg
Ext3.jpg
DSC02107Spaansen Gevelklaar Harlingen.JPG

Steenstrips worden direct op de isolatie geplaatst | Fotografie: Spaansen

robobrick-gevelklaar-systeem-spaansen.jpg

Een familiebedrijf met lef

Het is onze missie om als familiebedrijf met lef, toekomstbestendige leefomgevingen te creëren. Dat begint al met ons kantoor, dat BREEAM-excellent gecertificeerd is en dus zeer energiezuinig. Zo winnen we een groot deel van onze energie terug, ligt het dak vol zonnepanelen en vangen we het regenwater op om de toiletten door te spoelen.

We denken verder en doen meer. Dat is de basis van onze brede dienstverlening. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het volledige traject bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoed. We beginnen dus graag bij het begin, maar laten daarna niet meer los. Die gedrevenheid en betrokkenheid kenmerken ook jouw toekomstige collega’s met wie je samenwerkt aan toonaangevende projecten in de regio. Met lef en creativiteit. En heel veel gezelligheid. Ook buiten werktijd, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse barbecue of bij een sportief potje beachvolleybal.

Wil jij doorgroeien binnen KlokGroep?
Solliciteer nu!

Sollicitatieformulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met Rob Jans en kom meer te weten over deze functie.

Rob Jans Directeur Bouwconcepten

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid