Waarom werken bij KlokGroep?

USP-Directie-communicatie.png

Persoonlijk betrokken

De cultuur bij familiebedrijf KlokGroep is informeel en dynamisch, waarbij we persoonlijk betrokken zijn bij projecten & opdrachtgevers.
USP-KlokSchool.png

Gezamenlijke groei

Met coaching en opleiding via onze eigen KlokSchool investeren we in het talent van onze mensen. Want groeien doen we samen.
USP-Civiel.png

Ruimte voor initiatief

Er is ruimte voor eigen inbreng en innovatie. We vinden initiatief belangrijk, omdat het zowel KlokGroep als het individu ten goede komt.

Stage bij KlokGroep

Zoek je een geschikte stageplek of zit je in je afstudeerjaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden op diverse niveaus en voor verschillende opleidingen stageplaatsen aan. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot zijn recht komen. 

Je wordt begeleid door een ervaren medewerker die als jouw coach zal fungeren. Door zelf je verantwoordelijkheid te nemen en kansen aan te grijpen, kun je het maximale uit je stage halen. Na een stage bij KlokGroep, ben je klaar voor het échte werk! 

Wil je meer weten over KlokGroep als erkend leerbedrijf en wat jouw opleidings- of stagemogelijkheden zijn? Stuur dan een mail via onderstaande button naar Marion van Vught (stage- en leerlingencoördinator)

Ik heb een vraag over stages bij KlokGroep

Open sollicitatie

Interesse om bij KlokGroep te werken, maar heb je geen vacature gezien die bij je past? Niet getreurd. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die samen met ons willen verder groeien. Stuur dus gerust een open sollicitatie. Wie weet creëer je jouw eigen droombaan.

Stuur open sollicitatie

Een persoonlijke aanpak werkt...

“Dat het even zou duren voordat ik na mijn afstuderen een baan zou vinden, had ik wel verwacht. Maar niet dat het zó lastig zou zijn. Ik besloot mijn CV persoonlijk af te geven bij KlokGroep. De persoonlijke aanpak werkte, want KlokGroep was geïnteresseerd en bood mij een leerwerkplek aan. Na deze periode kreeg ik een jaarcontract en inmiddels heb ik promotie gemaakt naar Coördinator Beheer. Mijn ervaring: als je echt wilt, krijg je hier alle kansen om te groeien!”

Bekker_den_Sander-200x300.jpg
Sander den Bekker
Coördinator Beheer