Waarom werken bij KlokGroep?

Uiteraard bieden we je een marktconform salaris, met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar er is meer. We kiezen voor persoonlijke betrokkenheid, gezamenlijke groei en geven we je ruimte voor eigen initiatief. Dat is kenmerkend voor werken bij KlokGroep. 

USP-Directie-communicatie.png

Persoonlijk betrokken

De cultuur bij familiebedrijf KlokGroep is informeel en dynamisch, waarbij we persoonlijk betrokken zijn bij projecten & opdrachtgevers.
USP-Civiel.png

Ruimte voor initiatief

Er is ruimte voor eigen inbreng en innovatie. We vinden initiatief belangrijk, omdat het zowel KlokGroep als het individu ten goede komt.

Onze vacatures

Open sollicitatie

Interesse om bij KlokGroep te werken, maar heb je geen vacature gezien die bij je past? Niet getreurd. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die samen met ons verder willen groeien. Stuur dus gerust een open sollicitatie. Wie weet creëer je jouw eigen droombaan.

Stage bij KlokGroep

Zoek je een geschikte stageplek of zit je in je afstudeerjaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden op diverse niveaus en voor verschillende opleidingen stageplaatsen aan. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot zijn recht komen.

Lees meer over onze stagemogelijkheden

Open sollicitatie

Door het sollicitatieformulier in te vullen komt jouw open sollicitatie bij de juiste persoon terecht.

privacy beleid

Stap voor stap groeien

“Na mijn stage bij KlokGroep op nieuwbouwproject Parc Margriet in Nijmegen kreeg ik in augustus 2015 een jaarcontract aangeboden als realisatiemedewerker. Een enorme blijk van waardering! Maar mijn ambities reiken verder. Samen stellen we nu een ontwikkelingsplan op om deze ambities vorm te geven en mijn vakkennis verder te ontwikkelen. De komende tijd word ik opgeleid om een eerste stap te zetten naar Assistent Realisatiemanager!”

Veen-Mitchel-van-den-200x300.jpg
Mitchell van Veen
Realisatiemedewerker