kleinFamiliebedrijf-KG---werken-bij-.jpg

Familiebedrijf

Daarnaast zijn we natuurlijk ook gewoon nog steeds een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat en waar mensen méér dan alleen collega’s zijn. Waar mensen met lef en creativiteit bezig zijn met hun vak binnen één van onze divisies en waar tegelijkertijd al heel veel fijne vriendschappen zijn ontstaan. Op de jaarlijkse BBQ bij de familie Van de Klok thuis of gewoon lekker met een biertje op de wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

Samen vitaal

Bovendien hebben we ons als doel gesteld om samen vitaal de 67 jaar te halen met het programma ‘Fit de Klok rond’. Dit merk je in de dagelijkse praktijk door bijvoorbeeld (fietsend op een desk-bike) te werken aan een sta-bureau. Naast ons vaste wielerteam, wat op regelmatige basis er samen op uit trekt, organiseren we ook veel sportieve events na werktijd, zoals lekker bootcampen of beachvolleyballen in de oude Honigfabriek.

Fitdeklokrond-foto.jpg
Foto-jac---kraan---verantwoordelijkheid.jpg

Eigen verantwoordelijkheid

Zoals het in elke relatie geven en nemen is, zo is dat bij ons natuurlijk niet anders ☺ ! Wat verwachten wij van jou? Het allerbelangrijkste is dat je zelf de verantwoordelijkheid pakt. De verantwoordelijkheid om autonoom met de gegeven vrijheid om te gaan. Om betrokken te zijn en te blijven bij je collega’s en je projecten. Zodat je kunt blijven innoveren in je vak!

Onze vacatures

Commercieel Projectontwikkelaar - Wonen
40 uur per week, Nijmegen

Ben jij commercieel, resultaatgericht en organisatorisch sterk? En zit het ontwikkelen van woningbouwprojecten in je bloed? Dan hebben wij een match! 

Projectvoorbereider Totaalonderhoud - ING
40 uur per week, Nijmegen en Arnhem

Ben jij de Projectvoorbereider met ervaring in renovatie- en onderhoudsprojecten? Bekijk dan onze vacature!

Realisatiemanager Totaalonderhoud
Nijmegen en omgeving

Is het aansturen van onze renovatie- en onderhoudsprojecten bij jou in goede handen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Realisatiemedewerker
Nijmegen en omgeving

Zet of herstel jij de kozijnen én plaats je ook de nieuwe keuken?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Realisatiemedewerker tegel- en stucwerk
Nijmegen en omgeving

Draai jij je hand niet om voor een strak betegelde vloer of wand?
Bekijk dan onze vacature!

Realisatiemedewerker Totaalonderhoud
Nijmegen en omgeving

Leg jij zonder problemen waterleidingen aan én plaats jij het sanitair?
Dan ben jij degene die we zoeken!

Projectontwikkelaar Planontwikkeling
40 uur per week, Nijmegen

Ben jij resultaatgericht en heb je bouwtechnisch inzicht? En zit het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten in je bloed? Dan hebben wij een match! 

Assistent Realisatiemanager
40 uur per week, Nijmegen

Is het bewaken en begeleiden van de projectvoortgang bij jou in goede handen en werk je ook nog graag mee in de productie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Projectmanager Wonen
40 uur per week , Nijmegen

Jij coördineert onze projecten van A tot Z en zorgt voor een lach op de gezichten van opdrachtgevers én kopers van onze nieuwbouwwoningen. Bekijk de vacature!

Realisatiemanager Wonen
40 uur per week, diverse bouwlocaties

Het sleutelwoord is efficiënt. Zorg jij bij ons voor een goede werkverdeling, inrichting en personeelsbezetting op de bouwplaats? Dan zoeken we jou!

Open sollicitatie

Interesse om bij KlokGroep te werken, maar heb je geen vacature gezien die bij je past? Niet getreurd. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die samen met ons verder willen groeien. Stuur dus gerust een open sollicitatie. Wie weet creëer je jouw eigen droombaan.

Stage bij KlokGroep

Zoek je een geschikte stageplek of zit je in je afstudeerjaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden op diverse niveaus en voor verschillende opleidingen stageplaatsen aan. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot zijn recht komen.

Lees meer over onze stagemogelijkheden

Open sollicitatie

Door het sollicitatieformulier in te vullen komt jouw open sollicitatie bij de juiste persoon terecht.

privacy beleid

Waarom werken bij KlokGroep?

We kunnen je wel vertellen wie we zijn én waarom je bij KlokGroep moet werken, maar we laten het liever zien. Beelden zeggen tenslotte veel meer dan woorden.