icon-lamp.png

Initiëren

Wij denken in mogelijkheden en hebben een weloverwogen visie op veelbelovende locaties.

Als we een kans zien om een bouwproject op te zetten, nemen we direct initiatief. Het gaat om durven, willen en effectief handelen. Aan de hand van marktonderzoek brengen we behoeften in beeld en bekijken we wat de mogelijkheden zijn om kansen te creëren.

Meer over Initiëren

“ Als we een kans zien, nemen we direct initiatief. ”

Harold van Rooijen
icon-ontwikkelen.png

Ontwikkelen

Na een overtuigend initiatief draait het om doorpakken. We ontwikkelen het plan, zorgen ervoor dat er een bouwbestemming komt als die er nog niet is en vragen de vergunningen aan.

We zijn niet voor niets een top 10-ontwikkelaar met knowhow en ervaring in Nederland en Europa.

Meer over Ontwikkelen
icon-bouwen.png

Realiseren

We realiseren projecten in woningbouw, burgerlijke- en utiliteitsbouw en civieltechnische bouw.

Dat doen we met name vanuit eigen initiatieven in samenwerking met anderen. We voeren graag de regie over complete projecten, zodat we het volledige traject in goede banen leiden, maar we bouwen ook in opdracht van andere partijen.

Meer over Realiseren
icon-wonen.png

Wonen

In een continu streven naar innovatie, vooruitgang en meer service ontwikkelt KlokGroep samen met verschillende partners LIV, Leven Inspireren en Verleiden.

LIV is een woonbelevingscentrum, een inspiratieplein om kopers en potentiële kopers woningen te laten ervaren. LIV opent haar deuren in de loop van dit jaar en is een initiatief van onder andere co-makers, retailers en dienstverleners.

Meer over Wonen
icon-onderhouden.png

Onderhouden

De levensduur van bestaand vastgoed verlengen of het aanzicht ingrijpend veranderen? Het wooncomfort verhogen en energieverbruik verlagen?

Transformeren, grootschalig onderhoud, renovatie van complete wijken en andere duurzaamheidsdoelen verwezenlijken wij met verve.

Meer over Onderhouden
icon-beheren.png

Beheren

Wat mag een gebouw voor de komende 20 jaar kosten? En dan niet alleen de bouw of renovatie van een pand, maar ook de energielast en het onderhoud erna?

De afdeling Service & Beheer werkt altijd op basis van Total Costs of Ownership (TCO) en adviseert al mee vanaf de ontwikkelfase. Ook voor externe partijen. Zo kunnen we slimme keuzes maken en de investering optimaliseren. De opdrachtgever bepaalt de uitgangspunten en krijgt op basis hiervan direct een goed beeld wat hij de komende jaren kan verwachten. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw.

Meer over Beheren

Meer weten over onze diensten?

We staan u graag te woord om u meer te vertellen over onze diensten of om u door te verwijzen naar de juiste contactpersoon binnen onze organisatie.

Ellen & Noortje Receptie KlokGroep

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid