Een leven lang woon- en werkcomfort

We bedienen onze opdrachtgevers in een continu proces en ontwikkelen steeds weer nieuwe bouw- en verduurzamingsconcepten, zoals BaseHome en Ecoveren. Innoveren is meer en meer onze tweede natuur. Daar leren we van en het zorgt ervoor dat het geheel nog beter is dan de som der delen. Door onze specialismen kunnen we echt bijdragen aan een leven lang woon- en werkcomfort. Dat hoort bij ons, omdat we het met onze wendbare structuur, samen en transparant voor onze klanten regelen. Zo doen we dat bij KlokGroep.

merkarchitectuur-juli-2017.jpg (1)
Autobeletteringen©hansbarten.jpg

Een daadkrachtig familiebedrijf

KlokGroep is samen met zusteronderneming Novaform Vastgoedontwikkelaars onderdeel van KlokHolding, een financieel daadkrachtig familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring. 'Daadkrachtig' is een kernwaarde voor ons. Overige kernwaarden van KlokGroep:

Kernwaarde - Betrokken.png

Betrokken

We voelen ons verantwoordelijk voor onze collega's en de wereld om ons heen. Daarom investeren we in een fijne woon-, werk- en leefomgeving.
Kernwaarde - Samenwerken.png

Samenwerkend

Wij geloven in de meerwaarde van samenwerken. Onze transparante werkwijze en partnership met co-makers bewijzen dat.
Kernwaarde - Vernieuwend.png

Vernieuwend

We blijven onszelf en onze omgeving met een open mind voortdurend ontwikkelen. We voelen het als onze plicht om verder te denken en meer te doen.

Sterke financiële basis

“Dankzij de sterke financiële basis van de holding en de bereikte schaalgrootte is KlokGroep in staat grote integrale (huisvestings)vraagstukken goed in te vullen.”

Harold van Rooijen-KlokGroep-Natuurlijk licht-1200x1800.jpg
Harold van Rooijen
Algemeen directeur KlokGroep

Meer weten over onze diensten?

We staan u graag te woord om u meer te vertellen over onze diensten of om u door te verwijzen naar de juiste contactpersoon binnen onze organisatie.

Ellen & Noortje Receptie

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid