Een leven lang woon- en werkcomfort

We bedienen onze opdrachtgevers in een continu proces en ontwikkelen steeds weer nieuwe bouw- en verduurzamingsconcepten, zoals BaseHome, Ecoveren en Easycomfort. Innoveren is meer en meer onze tweede natuur. Daar leren we van en het zorgt ervoor dat het geheel nog beter is dan de som der delen. Door onze specialismen kunnen we echt bijdragen aan een leven lang woon- en werkcomfort. Dat hoort bij ons, omdat we het met onze wendbare structuur, samen en transparant voor onze klanten regelen. Zo doen we dat bij KlokGroep.

Groepsfoto1©hansbarten.jpg

vlnr: Han Troost, Mark Thijsen, Roland Melis, Harold van Rooijen, Johan Beelen en Stefan van Duijnhoven

Autobeletteringen©hansbarten.jpg
Merkarchitectuur-Juli-2017.jpg

Een daadkrachtig familiebedrijf

KlokGroep is samen met zusteronderneming Novaform Vastgoedontwikkelaars onderdeel van KlokHolding, een financieel daadkrachtig familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring. Dankzij de sterke financiële basis van de holding en de bereikte schaalgrootte is KlokGroep in staat grote integrale (huisvestings)vraagstukken goed in te vullen. Lees meer over onze sterke financiële basis. 

USP-Ecoveren-Samen-zorg.png

Samenwerkend

Wij geloven in de meerwaarde van samenwerken. Onze transparante werkwijze en betrokkenheid bij de maatschappij bewijzen dat.
USP-Realisatie-grondgebonden-woningen.png

Gespecialiseerd

Juist omdat we breed gespecialiseerd zijn, kunnen wij duurzaam bijdragen aan woon- en werkcomfort.
USP-Innovatie.png

Vernieuwend

We blijven onszelf en onze omgeving met een open mind voortdurend ontwikkelen. We voelen het als onze plicht om verder te denken en meer te doen.

Verbondenheid

“De nauwe samenwerking met co-makers maakt ons op alle vlakken beter. Ook die verbondenheid is een belangrijk ontwikkelpunt bij KlokGroep. We houden elkaar leergierig, openminded en scherp. KlokGroep streeft naar groei, niet alleen economisch, maar ook op het gebied van maatschappelijke en sociale ontwikkeling.”

Quote-Ton.jpg
Ton van de Klok
Algemeen directeur KlokHolding

Meer weten over onze diensten?

We staan u graag te woord om u meer te vertellen over onze diensten of om u door te verwijzen naar de juiste contactpersoon binnen onze organisatie.

Ellen & Noortje Receptie KlokGroep

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid