Staigaires op de werkplaats
Nieuwsoverzicht

Kennismaking stagiairs najaar 2022

13 september 2022

KlokGroep, Van de Klok en Novaform verwelkomen 10 kersverse stagiairs voor dit najaar!   Ook dit najaar zijn er weer nieuwe stagiairs die de teams van onze bedrijven komen versterken. Naast de dagelijkse werkzaamheden op hun afdeling of project zullen zij zich ook bezighouden met hun eigen (afstudeer) opdracht.

Om elkaar wat beter te leren kennen is er vorige week een kennismaking georganiseerd. De dag begon met een samenkomst op het kantoor van Van de Klok, waar iedereen de gelegenheid kreeg zichzelf voor te stellen en kort zijn/haar stage toe te lichten. Daarna gaf stagiaire Elke van Haren de groep een rondleiding op ‘haar’ project Loyd aan de Waal in Nijmegen. Op het nieuwbouwproject konden de studenten zien hoe het er buiten kantoor aan toe gaat.

Een paar leuke voorbeelden van de opdrachten van onze nieuwe aanwinsten zijn: Levy Wolters, die als stagiair projectvoorbereider en uitvoerder aan de slag gaat bij OPUS in Nijmegen; een transformatieproject van een oude school naar een luxe hotel. Jeroen van de Wetering heeft zijn afstudeerstage op de BIM-afdeling van Van de Klok. En Siebe Gremmen gaat zich bezighouden met de marketingactiviteiten rondom de concepten Sanyfix en Splitsen op Maat van Van de Klok Totaalonderhoud.

Al met al genoeg te doen voor onze nieuwelingen!

Wij wensen iedere stagiair een leerzame en vooral hele gezellige tijd toe!

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal