Bwnr 01-03.jpg
Bwnr. 16-15.jpg
Bwnr. 24-23.jpg
Nightvision - Bwnr. 12 - 14.jpg
Nightvision - Bwnr. 26, 25.jpg
Wonen op de Set - Bwnr. 1 - 11.jpg
Luchtfotografie_Nuvastgoed-00309-1700.jpg
Wonen op de Set Overview 02_.jpg
Wonen op de Set Vogelvlucht 01_.jpg
Luchtfotografie_Nuvastgoed-00308-1691.jpg
Alle projecten

Wonen op de Set, Nijmegen

Ontwikkelen Realiseren

Nieuwbouwproject ‘Wonen op de Set’ ligt in de nog te ontwikkelen wijk Zuiderveld in de Waalsprong in Nijmegen. Bij de ontwikkeling van dit gebied heeft de gemeente Nijmegen zich laten inspireren door de epische filmwereld. Helden als Alfred Hitchcock, Federico Fellini en Orson Welles zijn als inspiratie gebruikt om de straten te voorzien van prachtige namen.

Deelgebieden 'take 1,2 ........ and action'

KlokGroep heeft twee locaties in eigendom in de wijk Zuiderveld die ontwikkeld gaan worden. Deze gebieden vallen alle twee onder de projectnaam ‘Wonen op de Set’ en worden aangeduid met de subtitels ‘take 1 en take 2 and... action’! Het eerste deelgebied waarmee nu wordt gestart heet ‘Wonen op de Set take 1 and... action’. Deze locatie ligt aan de kant van de Griftdijk tegenover voetbalvereniging OSC en autobedrijf Frank Pluym.


Woningaanbod

‘As we speak’ is KlokGroep in overleg met de Commissie Beeldkwaliteit van de gemeente Nijmegen over de eerste schetsen voor het eerste deelgebied van nieuwbouwproject ‘Wonen op de Set take 1 and... action’. We kunnen alvast verklappen dat het gaat om twee-onder-een-kap -, drie-onder-een-kap - en vrijstaande woningen. Aan de architectuur wordt momenteel de laatste hand gelegd. We verwachten in september/oktober 2018 meer te kunnen laten zien.

Wil jij een woning van 'Wonen op de set take 1 and.. action'? De voorinschrijving staat gepland in december 2018. De start van de bouw zal waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2020 zijn. Dit is onder voorbehoud van bijvoorbeeld een succesvolle 'voorpremière' bij de gemeente Nijmegen en het aantal verkochte woningen.

Opdrachtgever
KlokGroep Wonen
Architect
Inbo Architecten
Directievoerder
KlokGroep Wonen
Naar projectwebsite