Verbouw kantoor Oosterpoort (1)
Verbouw kantoor Oosterpoort (2)
Verbouw kantoor Oosterpoort (3)
Verbouw kantoor Oosterpoort (4)
Alle projecten

Verbouw kantoor Oosterpoort, Groesbeek

Ontwikkelen Renovatie Utiliteit

Kantoor

Verbouw kantoor

Woningcorporatie Oosterpoort uit Groesbeek is recentelijk een ketensamenwerking aangegaan met KlokGroep, Dura Vermeer, Hurks en tien regionale ketenpartners. Als gevolg van deze ketensamenwerking met Oosterpoort is KlokGroep Totaalonderhoud benaderd om het kantoorgebouw van Oosterpoort te verbouwen.

Verbouw kantoorpand

Momenteel heeft Oosterpoort 2 kantoren in Groesbeek. Het kantoor aan de Pannenstraat zal vanaf het 2e kwartaal van 2016 sluiten en vanaf dat moment zal de organisatie geheel opereren vanuit het nieuwe kantoor aan de Atelierweg.

Als gevolg van de samenvoeging van deze 2 locaties, wordt de binnenzijde van het kantoor aan de Atelierweg geheel opgefrist, inclusief enkele bouwkundige en installatietechnische aanpassing.

De uitvoering kent 2 fases. Oosterpoort kan namelijk niet het kantoor aan de Atelierweg sluiten tijdens de uitvoering. Zodoende is in fase 1 circa 2/3 van het kantoor ter beschikking van de aannemer en het resterende gedeelte in gebruik door de medewerkers van Oosterpoort. Zodra fase 1 gereed is, zullen de medewerkers van Oosterpoort intern verhuizen naar fase 1 en kan de aannemer starten met fase 2.