KlokGroep_Ewijk_BASE_20160721_06.jpg
KlokGroep_Ewijk_BASE_20160721_09.jpg
KlokGroep_Ewijk_BASE_20160721_02.jpg
KlokGroep_Ewijk_BASE_20160721_11.jpg
't Hof van Campe - Cluster 1b (1)
Alle projecten

't Hof van Campe - cluster 1b, Ewijk

Ontwikkelen Realiseren BaseHome

27 rij- en hoekwoningen en 4 tweekappers

Ruimte om te wonen

In het land van Maas en Waal, tussen Ewijk en Beuningen, verrijst nieuwbouwproject 't Hof van Campe. Een nieuwe wijk, met veel ruimte om te groeien, te spelen, te bewegen en te genieten. Hier worden woningen ontwikkeld in vele soorten en maten. Voor ieder wat wils.

In ’t Hof van Campe worden 182 woningen gebouwd, waarvan 35 procent starters- en huurwoningen. De overige woningen zijn vrije sectorwoningen. De nieuwe wijk sluit perfect aan bij de kenmerkende, traditionele bebouwing. Er komen allerlei soorten huizen: rijwoningen, twee-onder-een-kap, vrijstaand en appartementen. Allemaal gebouwd in een landelijke stijl met variatie in gevels en kappen en aandacht voor detaillering.

De wijk gaat bestaan uit acht kleine clusters, die letterlijk in het groen liggen. Zowel rondom als tussen de huizenblokken is plaats voor groen. Er is gekozen voor een speelse opzet, waarbij iedere buurt zijn eigen sfeer en architectuurstijl krijgt. Tegelijk behoudt ’t Hof van Campe een samenhangend geheel. De buurten worden onder andere van elkaar gescheiden door houtwallen, bestaande uit beplanting die ook in de omgeving voor komt. Er doorheen slingert de hoofdweg met lintbebouwing.

Opdrachtgever
KlokGroep Wonen
Architect
Croonen Architecten
Directievoerder
KlokGroep Wonen
Naar projectwebsite