Ronde Erf (1)
Ronde Erf (2)
Ronde Erf (3)
Ronde Erf (4)
Ronde Erf (5)
Ronde Erf (6)
Ronde Erf (7)
Ronde Erf (8)
Ronde Erf (9)
Ronde Erf (10)
Ronde Erf (11)
Ronde Erf (12)
Ronde Erf (13)
Ronde Erf (14)
Ronde Erf (15)
Ronde Erf (16)
Ronde Erf (17)
Ronde Erf (18)
Ronde Erf (19)
Alle projecten

Ronde Erf, Veenendaal

Realiseren Onderhouden Zorg Sanering Utiliteit

Uitbreiding supermarkt, commerciële ruimtes, 28 zorgunits en diverse groepsruimten

Winkelcentrum en zorgappartementen in één plan

In opdracht van De Hoge Dennen Holding B.V. heeft KlokGroep de nieuw- en verbouw van een winkelcentrum met zorgappartementen Ronde Erf te Veenendaal verzorgd.

Supermarkt, winkels en zorgunits

De directievoerende partij was FAME en de ontwerpende partij was Huibers & Jarring die met Goudstikker de Vries de constructie voor haar rekening heeft genomen. Het werk was door de ontwerpende partijen in Revit-modellen opgezet tot en met het werktekening niveau.

De Jumbo supermarkt was te klein en moest daarom uitgebreid worden met ongeveer 700m² BVO. Hierom zijn de bestaande dagwinkels verplaatst naar een nieuw gebouw met commerciële ruimtes. Daarboven zijn drie bouwlagen gerealiseerd met 28 zorgunits en diverse groepsruimten. In totaal is er circa 575m² BVO dagwinkels gebouwd.

Boven op het nieuw gerealiseerde deel van de supermarkt zijn 8 wooneenheden voor mensen met een zorgvraag en de personeelsruimte van de Jumbo. Voorafgaand aan de sloop van de bestaande supermarkt is een asbestsanering uitgevoerd. Tijdens de bouwwerkzaamheden is het winkelcentrum in bedrijf gebleven. De oplevering was november 2013.

Opdrachtgever
De Hoge Dennen Holding
Architect
Huibers & Jarring Architecten BNA
Directievoerder
FAME bouwmanagement Zwolle
Realisatie
KlokGroep
Constructeur
Goudstikker de Vries