KlokGroep_Vught_BASE_20160825_01.jpg
KlokGroep_Vught_BASE_20160825_02.jpg
KlokGroep_Vught_BASE_20160825_03.jpg
KlokGroep_Vught_BASE_20160825_04.jpg
KlokGroep_Vught_BASE_20160825_06.jpg
KlokGroep_Vught_BASE_20160825_09.jpg
KlokGroep_Vught_BASE_20160825_10.jpg
KlokGroep_Vught_BASE_20160825_11.jpg
KlokGroep_Vught_BASE_20160825_13.jpg
Alle projecten

Residentie Taalstraat, Vught

Ontwikkelen Realiseren

2 vrijstaande herenhuizen - 9 patiobungalows

Unieke locatie

Aan één van de oudste straten van Vught ontwikkelt Novaform Vastgoedontwikkelaars twee vrijstaande herenhuizen onder klassieke architectuur en 9 luxueuze patiobungalows.

Op deze unieke locatie, tussen klassieke herenhuizen in de Taalstraat is het vanzelfsprekend dat de woningen een hoogwaardig afwerkingsniveau hebben. Residentie Taalstraat wordt gebouwd nabij het centrum, tegenover landgoed Zionsburg. Het project onderscheidt zich door de grote vrijheid in mogelijkheden. Kopers kunnen samen met de architect de woning naar wens aanpassen.

Een weldoordacht, goed uitgewerkt en fraai vormgegeven plan

Een ruime locatie, pal tegenover het roemruchte landgoed Zionsburg, met landgoed Sophiasburg als achterbuur en het gezellige Vughtse winkelhart om de hoek.

Over Residentie Taalstraat is goed nagedacht. Het plan is tot stand gekomen in samenspraak met een aantal inwoners van Vught. Dit heeft geresulteerd in een weldoordacht, goed uitgewerkt en fraai vormgegeven plan, waarbij de nieuwe woningen, voor wat betreft schaal en architectuur, perfect aansluiten op de bestaande bebouwing van de Taalstraat en naadloos aansluiten bij de wensen van de nieuwe bewoners. Direct aan de Taalstraat komen daarom twee vrijstaande herenhuizen en in het hofje daarachter 9 royale patiowoningen.

De architect vertelt: ”Bij het ontwerp heb ik mij laten inspireren door de bestaande huizen uit het begin van de vorige eeuw”, aldus Sietse Visser. Er komen woningen met een klassieke architectuur en met fraaie details die alleen maar mooier worden als de tijd er overheen gaat. De woningen krijgen een efficiënte plattegrond, die veel ruimte laat voor individuele wensen.

De Bossche binnenstad is op een steenworp afstand. Vught biedt het beste van alle werelden; een prachtige, historische omgeving en veel natuurschoon, zoals de Vughste Heide en natuurbad de IJzeren Vrouw.

Opdrachtgever
Novaform Vastgoedontwikkelaars
Architect
Visser & Bouwman Architecten
Directievoerder
Novaform Vastgoedontwikkelaars
Realisatie
KlokGroep Bouw & Ontwikkeling
Constructeur
Goudstikker - De Vries
Naar projectwebsite