IMG_5682.jpg
IMG_5683.jpg
IMG_5687.jpg
IMG_5688.jpg
Alle projecten

Passewaay Buurt 7 , Tiel

Initiëren Ontwikkelen

8 koopappartementen

Passewaay Buurt 7

In 2016 heeft koepelorganisatie Passewaay 7 C.V., waar KlokGroep deel van uitmaakt, 8 prachtige, ruime koopappartementen ontwikkeld in de centrale as van de deelwijk Buurt 7 van Passewaay in Tiel.

Omschrijving

De ruime appartementen (100 m2 – 120 m2) zijn voorzien van een woonkamer met keuken, bijkeuken, twee slaapkamers en een luxe badkamer. Elk appartement heeft tevens de beschikking over een eigen buitenruimte, bergruimte en parkeerplaats.

Intensieve samenwerkingen

In Buurt 7 werkt de gemeente Tiel samen met Passewaay 7 C.V; de koepelorganisatie van de verschillende partijen (bouwers en projectontwikkelaars) die Buurt 7 ontwikkelen. De gemeente heeft het stedenbouwkundige plan (inrichtingsplan) en de randvoorwaarden (beeldkwaliteitsplan) vastgesteld. Passewaay 7 C.V. bouwt de woningen en voorzieningen, legt de wegen en de openbare ruimte aan en verkoopt, via makelaars, de woningen. KlokGroep heeft als projectontwikkelaar 8 koopappartementen ontwikkeld en Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen B.V. heeft als aannemer de woningen uiteindelijk gerealiseerd.

Bijzonderheden

De 8 luxe appartementen waren zo snel verkocht dat KlokGroep in de deelwijk Buurt 7 nog meer luxe koopappartementen gaat ontwikkelen in 2018. De behoefte aan deze woningen is enorm!

Architect
Koepelorganisatie Passewaay 7 C.V.
Directievoerder
opZoom Architecten
Realisatie
Gebroeders van Herpen B.V.
Constructeur
Constructieadviesbureau F. Wiggers