Parklanen website 1.jpg
Parklanen website 2.jpg
Parklanen website 3.jpg
Parklanen website 4.jpg
Parklanen website 5.jpg
Parklanen website 6.jpg
Parklanen website 7.jpg
Parklanen website 8.jpg
Parklanen website 9.jpg
Parklanen website 10.jpg
Parklanen website 11.jpg
Parklanen website 12.jpg
Parklanen website 13.jpg
Alle projecten

Parklanen, Rosmalen

Ontwikkelen Realiseren

33 woningen

Prachtige riante twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen

Nieuwbouwproject Parklanen is onderdeel van de nieuwste wijk De Lanen in de Groote Wielen. De eerste fase is verdeeld in 24 riante twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen welke aan het park komen te liggen. De overige 9 woningen komen aan de statige Koornwaardlaan te liggen.        

De woningen in Parklanen zijn prachtige onder bijzondere architectuur ontworpen woningen die standaard al zeer riant zijn, maar daarnaast ook nog eens standaard worden afgewerkt met dakkapellen en verschillende aan- en uitbouwen. Bij de types A en B is het nog eens mogelijk om te kiezen uit diverse vooraf door de architect vastgelegde gevelindelingen waardoor een zeer gevarieerd straatbeeld zal ontstaan.

 

Ons eerste project binnen Parklanen bestaat uit 33 woningen. De woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming op alle verdiepingen, openslaande deuren naar de riante tuinen, dakkapellen en een aantal woningen heeft zelfs standaard al een (beloopbare) erker. Voorzien van alle luxe en gemakken. Maar dat is maar het begin, de komende jaren hebben wij verschillende ontwikkelingen binnen De Lanen! Uw kinderen kunnen genieten van de groene omgeving, waar zij snel contact zullen maken met andere kinderen aangezien dit een bijzonder kinderrijke buurt wordt.

Opdrachtgever
KlokGroep
Architect
Mulleners + Mulleners
Directievoerder
KlokGroep
Naar projectwebsite