ING Haarlem-hoofdfoto.JPG (1)
ING Haarlem-oude situatie.JPG
ING Haarlem-begane grond gestript.JPG
ING Haarlem-trappen.JPG
ING Haarlem-verdieping gestript.JPG
Alle projecten

ING Huis, Haarlem

Onderhouden Binnenstedelijk Renovatie Verduurzaming

Commerciële ruimte

ING Huis; van oranje bankwinkel naar huiskamer van de toekomst

In opdracht van ING NV zijn wij in februari '20 gestart met het verbouwen van een ING-bankshop naar een ING Huis in Haarlem.

Tijdens deze transformatie pakken wij zowel het bouwkundige deel als het interieur aan. De gehele uitstraling laat zien hoe het kantoor van de toekomst eruit ziet. Toegankelijk, vriendelijk, informeel en zeer aangenaam! 

De functionaliteit van het ING Huis is opgebouwd uit buildingblocks. Via het 'hart' - de entree - bereik je de diverse ontmoetingsruimten. Van advieshuisjes tot aan open werkplekken; van geldautomaten tot aan de koffiebar met leestafel.

Dit alles wordt gerealiseerd in een korte bouwtijd van 10 weken. We starten met het ontmantelen van de bankshop en leveren het ING Huis gebruiksklaar op. De locatie van (Houtplein 9) is binnenstedelijk en aan een drukke straat met busbaan gelegen. De belendende verdiepingen en aangrenzende panden zijn in gebruik. Dit resulteert in duidelijke afspraken over werkzaamheden die geluidsoverlast kunnen veroorzaken zoals boor, hak en breekwerk. Nieuwsgierig naar het resultaat? We zorgen tijdens de verbouwing voor updates van foto's!   

Opdrachtgever
ING NV
Architect
INBO Architecten
Directievoerder
CBRE
Installatieadviseur
Sinis E / Akotech W