1-31.jpg
1-28.jpg
1-33.jpg
1-43.jpg
1-40.jpg
1-44.jpg
Alle projecten

Het Voorste Veld, Velddriel

Wonen Ontwikkelen BaseHome

28 woningen en 3 vrije kavels

Ruim en vrij wonen in de prachtige omgeving van Velddriel

Door de komst van nieuwbouwplan Het Voorste Veld ontpopt Velddriel zich tot een heerlijke plek om te wonen. In Velddriel vind je alle rust, ruimte en natuur om vrij te wonen en zijn alle benodigde voorzieningen toch lekker dichtbij. Ten zuiden van de Voorstraat  zullen in 10 jaar 120 nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd. Het type woning varieert van rijwoningen tot royale vrijstaande woningen. 

De stijl van de woningen sluit aan bij het dorpse en landelijke karakter van Velddriel.

De nieuwe en veelzijdige wijk is ruim van opzet en heeft een prachtige omgeving. Vanuit de nieuwe woning kijk je direct uit op de landbouwvelden van Velddriel. Ook binnen de wijk zal er voldoende ruimte zijn voor groen. Wat zijn je woonbehoeften?

Locatie
De locatie van Het Voorste Veld bevindt zich in het zuidoosten van Veldriel, ten zuiden van de Voorstraat en ten oosten van de Klompenmakershof. Alle belangrijke voorzieningen, zoals een supermarkt en basisschool, bevinden zich op loopafstand van de nieuwe wijk. Daarnaast is ook het openbaar vervoer prima geregeld en ben je in slechts 15 minuten in ‘s Hertogenbosch.  

Opdrachtgever
KlokGroep