Het Hoge Rot, fase 2d (1)
Alle projecten

Het Hoge Rot, fase 2d, Hernen

Ontwikkelen Realiseren BaseHome

9 hoek- en rijwoningen

Moderne, stijlvolle nieuwbouwwoningen

Het Hoge Rot maakt deel uit van het historische dorp Hernen, gemeente Wijchen. Een prachtig plan met een mooie variatie in woningtypen, gedraaide kappen en het gebruik van verschillende kleuren metselwerk. Daarnaast variëren de gevelindelingen bij de verschillende indelingsvarianten die mensen zullen kiezen waardoor er een mooi straatbeeld ontstaat waarin iedere woning duidelijk individueel herkenbaar is. De hoeken worden gemarkeerd door woningen met een afwijkende gevel welke al dan niet gedeeltelijk wordt voorzien van keimwerk.

Buitengewoon mooi wonen in Het Hoge Rot

Het Hoge Rot is een wijk met doorgaande straten, maar vooral ook met verkeersluwe straten. In deze rustige woonomgeving is het veilig spelen voor kinderen. De buurtbewoners ontmoeten elkaar vanzelf in deze buurt. Dichtbij huis naar school gaan heeft vaak de voorkeur van ouders én kinderen. Het is handig, veilig en vertrouwd. Hernen beschikt niet alleen over een basisschool, maar ook een peuterspeelzaal.

De woningen zijn gelegen aan fraaie en gezellige eenrichtingsstraat, waarin ruim voldoende parkeervoorzieningen worden gerealiseerd. De twee-onder-een-kapwoningen, kavels en hoekwoningen beschikken over minimaal twee opstelplaatsen, daarnaast wordt een parkeerplaats gerealiseerd in de openbare ruimte. Er is veel oog voor de natuurlijke omgeving en er is veel ruimte voor de kinderen om veilig en vrij te kunnen spelen.

Opdrachtgever
KlokGroep Wonen
Realisatie
KlokGroep Wonen
Naar projectwebsite