KlokGroep_Leerdam_BASE_20160608_08.jpg
KlokGroep_Leerdam_BASE_20160608_01.jpg
KlokGroep_Leerdam_BASE_20160608_02.jpg
KlokGroep_Leerdam_BASE_20160608_05.jpg
KlokGroep_Leerdam_BASE_20160608_07.jpg (1)
KlokGroep_Leerdam_BASE_20160608_09.jpg
KlokGroep_Leerdam_BASE_20160608_10.jpg (1)
Alle projecten

De Vijf Heeren fase 1a, Leerdam

Initiëren Ontwikkelen Realiseren BaseHome

8 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning

Prettig wonen in Leerdam en omstreken

De Vijf Heeren bestaat uit prachtige betaalbare woningen in de jonge, groene wijk Broekgraaf in Leerdam. Wonen in een levendige, historische stad, met het gevoel van het ware buitenleven! Alle woningen zijn voorzien van drie slaapkamers, een vaste trap naar de ruime zolder en een heerlijke tuin. En een luxe keuken en badkamer? Die zijn bij ons standaard voorzien! En geheel aan te passen aan uw eigen wensen. Dat is dus echt waar voor uw geld!

De Vijf Heeren

Iedere woning is zeer compleet afgewerkt met een luxe SieMatic keuken en Villeroy & Boch tegels en sanitair. Op deze pagina vindt u enkele beelden van SieMatic en Villeroy & Boch, zodat u al kunt beginnen te dromen over uw nieuwe keuken en badkamer! Bij ons is veel mogelijk; bespreek uw specifieke wensen en mogelijkheden met de makelaar

Broekgraaf is een prachtige woonlocatie in Leerdam, grenzend aan het Groene Hart. Een bijzonder goed doordachte en afwisselende woonwijk. Er is veel ruimte voor natuur en water. En door de ligging dichtbij het historische centrum, heeft u alle gemak van winkels en horeca op steenworp afstand van uw nieuwe woning. Het wordt goed toeven op een van de mooiste plekjes van Leerdam!

De Vijf Heeren bestaat uit jaren ‘30 woningen met ieder een eigen karakter in de nieuwe, groene wijk Broekgraaf in Leerdam. Wonen in een levendige, historische stad, met het gevoel van het ware buitenleven! Alle woningen zijn voorzien van drie slaapkamers, een vaste trap naar de ruime zolder en een heerlijke tuin. En een luxe keuken en badkamer? Die zijn bij ons standaard voorzien! En geheel aan te passen aan uw eigen wensen. Dat is dus echt waar voor uw geld!

Opdrachtgever
KlokGroep
Architect
Bijl Architecten
Realisatie
KlokGroep Wonen
Constructeur
Triops Advies
Naar projectwebsite