Waalsprong Exterieur Cam View Vogelvlucht 002.jpg
Binnenring_Waalsprong Exterieur Cam View 004.jpg
Bwnr11tm13_Waalsprong Exterieur Cam Lance 008.jpg
Bwnr 01_04-Waalsprong Exterieur Cam 000.jpg
Bwnr38tm45.SOCKOOP_Waalsprong Exterieur Cam Lance 007.jpg
Bwnr96 en terug_Waalsprong Exterieur Cam View Buitenring 002.jpg
Luchtfotografie_Nuvastgoed-00328-1778.jpg
Alle projecten

De Stadstuin , Nijmegen

Ontwikkelen Realiseren Wonen

115 duurzame koop- en huurwoningen

De Stadstuin Nijmegen - Lent

Met het centrum en het oude Honigcomplex in Nijmegen om de hoek ligt nieuwbouwproject De Stadstuin op een toplocatie. Tegelijkertijd grenst het project ook aan natuur- en recreatiegebied De Waaijer. Een ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur. De Stadstuin maakt haar naam dan ook meer dan waar!

Het nieuwbouwproject De Stadstuin bestaat in totaal uit 115 duurzame koop- en huurwoningen. Alle woningen zijn voorzien van stadsverwarming. Dit zijn manieren om je huis te verwarmen of om warm water te krijgen zonder het gebruik van gas. Je krijgt warm water en warmte in huis via een netwerk van waterleidingen. Het warme water van de stadsverwarming ontstaat door restwarmte van bijvoorbeeld elektriciteitscentrales.

De architectuur en type woningen

Er is gekozen bij nieuwbouwproject De Stadstuin voor een gevarieerde architectuur. Het project is opgebouwd met een zogenoemde binnenring en een buitenring. De binnenring is vormgegeven met woningen in een landelijke jaren ’30 stijl en bestaat uit tussen-, hoek-, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen. De buitenring is ontwikkeld in een stedelijke stijl en bestaat uit tussen- en hoekwoningen. De definitieve prijzen van de woningen zijn nog niet bekend, maar het aanbod van de woningen zal geschikt zijn voor zowel starters als doorgroeiers.

Opdrachtgever
KlokGroep Wonen
Architect
opZoom Architecten
Directievoerder
KlokGroep Wonen
Realisatie
n.t.b.
Naar projectwebsite