3164-0010-Ooijse-Graaf-1-en-2-Ooij.jpg
3164-0016-Ooijse-Graaf-1-en-2-Ooij.jpg
3164-0011-Ooijse-Graaf-1-en-2-Ooij.jpg
3164-0014-Ooijse-Graaf-1-en-2-Ooij.jpg
3164-0013-Ooijse-Graaf-1-en-2-Ooij.jpg
3164-0015-Ooijse-Graaf-1-en-2-Ooij.jpg
3164-0007-Ooijse-Graaf-1-en-2-Ooij.jpg
3164-0005-Ooijse-Graaf-1-en-2-Ooij.jpg
3164-0002-Ooijse-Graaf-1-en-2-Ooij.jpg
Alle projecten

De Ooijse Graaf, Ooij

Ontwikkelen Initiëren Realiseren BaseHome Randstedelijk

11 rij- en hoekwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen

Comfortabel wonen in het hart van de polder

KlokGroep Wonen realiseert in de eerste fase van De Ooijse Graaf 15 bijzondere woningen. De woningen zijn verdeeld in drie verschillende typen. Hoekwoningen, rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Alle woningen in De Ooijse Graaf worden gebouwd volgens de hoogste eisen. Dus met lage energiekosten, weinig onderhoud, bijzondere architectuur, prima ligging en parkeervoorzieningen. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen specifieke wensen met ons te bespreken zodat wij uw nieuwe woning kunnen uitvoeren zoals u dat wenst.

De Ooijse Graaf

Plezierig en comfortabel wonen is meer dan alleen een nieuwbouw huis. Om lekker te kunnen wonen en u thuis te kunnen voelen moet alles kloppen. De woning, de omgeving, maar ook het comfort, de ruimten en uiteraard de woonlasten evenals de lage energiekosten. Het zijn stuk voor stuk onderwerpen die om aandacht vragen. In nieuwbouwplan De Ooijse Graaf te Ooij is met deze aspecten rekening gehouden. Het resultaat is een nieuwe woonomgeving met schitterende nieuwbouw huizen waarin u zich gegarandeerd thuis zult voelen. Welkom in de Ooijse Graaf.

Houdt u van natuur, dan is Ooij de perfecte keuze. Uitgestrekte velden, kronkelende dijken, moerasgebied en pittoresk ogende waterpartijen kenmerken het afwisselende landschap. Struinen langs de rivieren, door het prachtige groene landschap van De Gelderse Poort. Genieten van de Flora en Fauna; van de rust en de ruimte. Vanuit de poldier ziet u de bossen van Ubbergen op de uit de ijstijd daterende stuwwal die bestaat uit acht heuvels met tot de verbeelding sprekende namen als de Boterberg, Ravenberg, Sterrenberg en Duivelsberg. En dat allemaal op 5 minuten afstand vanuit het centrum van Nijmegen.

Ooij is een klein dorpje gelegen in het hart van de Gelderse Poort, in de Ooijpolder vlakbij de bruisende stad Nijmegen. Het behoort samen met Kekerdom, Leuth, Beek en Ubbergen tot de Gemeente Ubbergen, dat in 2007 is uitgeroepen tot de groenste gemeente van Nederland. Ooij staat bekend om haar schitterende natuur. Het in Ooij gelegen hotel-restaurant “Oortjes-hekken” was jarenlang de thuishaven voor de uitzendingen van Midas Dekkers.

Opdrachtgever
KlokGroep Wonen
Architect
JongZeeuw Architecten
Directievoerder
KlokGroep Wonen
Realisatie
Bouwbedrijf Van der Maazen
Constructeur
Triops Advies
Naar projectwebsite