De martinus impressie A 13-10 website2.jpg
De martinus impressie B 3840-2160.jpg
KlokHolding_bouw_Arnhem_BASE_09_s.jpg
KlokHolding_bouw_Arnhem_BASE_10_s.jpg
• Martinus-2.jpg
• Martinus-1.jpg
Alle projecten

De Martinus, Arnhem

Initiëren Ontwikkelen Realiseren

13 stadswoningen en commerciële ruimten

Nieuwbouw in het centrum van Arnhem

Het huidige Kerkplein in Arnhem is jarenlang gebruikt als parkeerplaats en als locatie voor de markt. Het plein vormt feitelijk de verbindende schakel tussen de historische binnenstad en de Rijn. Met de ontwikkeling van het Kerkplein wordt de verblijfskwaliteit in dit gebied vergroot.

13 stadswoningen

In dit nieuwbouwproject komen 13 fraaie stadswoningen met een riante buitenruimte. Iedere stadswoning heeft tevens het genot van een eigen parkeerplaats op het binnenterrein. De woningen bestaan uit vier- of vijf woonlagen. Door de architectuur is de ruimte in huis gemaximaliseerd (geen schuine daken). Deze nieuwbouwwoningen kunnen naar eigen smaak worden afgewerkt.

De Jansbeek is een beek die van de heuvels in Arnhem-Noord door Sonsbeek via de Arnhemse binnenstad naar de Rijn stroomt. Vanaf de 18e eeuw is de beek geleidelijk uit het centrumgebied verdwenen en steeds meer om het centrum geleid. Nu komt de Jansbeek weer zichtbaar terug in het centrum. De Jansbeek stroomt straks direct naast de commerciële ruimten en de bovenliggende woningen.

Opdrachtgever
KlokGroep Bouw & Ontwikkeling
Architect
DeZwarteHond Groningen
Realisatie
KlokGroep Bouw & Ontwikkeling
Naar projectwebsite