Luchtfotografie_Nuvastgoed-00361-2153.jpg
Luchtfotografie_Nuvastgoed-00368-7157.jpg
De Horst fase 3 (1)
De Horst fase 3 (2)
De Horst fase 3 (3)
De Horst fase 3 (4)
De Horst fase 3 (5)
Alle projecten

De Horst fase 3, Druten

Ontwikkelen Realiseren Appartementen

15 appartementen

Wonen in de Horst

Fase 3 bestaat uit een appartementencomplex met in totaal 15 woningen, bestaande uit 12 appartementen, 1 zeer royaal appartement van ruim 400 m² en 2 penthouses.

Bij de ontwikkeling van het laatste complex is er goed geluisterd naar de wensen van belangstellenden. Zo zijn de balkons vergroot en zijn de indelingen van de appartementen op onderdelen gewijzigd.

Diversiteit
Op de eerste verdieping zijn vijf appartementen gesitueerd. Drie appartementen hebben vrij uitzicht over de dijk en de Waal. Dit uitzicht komt volledig tot zijn recht door de grote ramen in de gevel. De andere twee appartementen zijn gesitueerd op het zuiden met zicht op de woonwijk en de kerktoren van Druten. Een verdieping hoger heeft in plaats van de twee westelijk gelegen appartementen één royaal appartement.

De derde verdieping heeft drie appartementen met vrij uitzicht over de Waal en de Uiterwaarden. Twee van de drie appartementen kijken ook uit over het dorp Druten. Over de volledige vierde verdieping bevindt zich één enkel appartement. Het appartement vormt zich rond het trappenhuis en heeft in vrijwel alle windrichtingen vrij uitzicht. Onder de twee kappen van het appartementencomplex bevinden zich nog eens twee penthouses. Minder groot dan het appartement eronder, maar met minstens zo goed uitzicht.

Realisatie
Doordat het complex direct naast de dijk wordt gebouwd dient er rekening gehouden te worden met de dijksluitingsperiode. De dijksluitingsperiode is een periode waarin uitvoering van werkzaamheden in en nabij waterkeringen niet of beperkt wordt toegestaan. Dit wordt gedaan ter bescherming van de waterkering. 

 

Riant wonen aan de Waal

Sinds 2011 verschijnt er aan de Waal in Druten in drie fases een nieuwe woonwijk. Alles is verkocht en in de eerste- en tweede fase wordt met veel plezier gewoond. De bouw van de derde fase is in oktober 2016 gestart.

 

Opdrachtgever
KlokGroep Bouw & Ontwikkeling
Architect
Kokon Architectuur & Stedenbouw
Directievoerder
KlokGroep Bouw & Ontwikkeling
Realisatie
KlokGroep Bouw & Ontwikkeling
Constructeur
Croes Bouwkundige Ingenieursbureau
Installatieadviseur
KlokGroep Bouw & Ontwikkeling
Naar projectwebsite