Vogelvlucht (klein).jpg
Rij- en hoewoningen - types A tm C (klein).jpg
Tweekapper - types D (G) (klein).jpg
Vrijstaande - type I (klein).jpg
Tweekapper (gedr kap) - types D, E en H (klein).jpg
Alle projecten

Buitenhof Oost - fase 3, Tilburg

Ontwikkelen Randstedelijk BaseHome

41 woningen - fase 3

Ten westen van Tilburg is de nieuwbouwwijk Koolhoven-Buiten gerealiseerd. Het landschap heeft hier een uitgesproken karakter met de Dongevallei en bosgebieden. Na het succes van deelgebied Buitenhof is deelgebied Buitenhof Oost een feit! 

De Donge in Koolhoven-Buiten is ontwikkeld als natuurlijke beek. Het gehele gebied is ingericht als één groot natuurgebied, als beekdal waarin gewoond kan worden. In Koolhoven-Buiten wordt het wonen omspoeld door de natuur en op iedere plek bestaat er vanuit de woning contact met het landschap. Het project is omsloten met natuur waar Schotse Hooglanders vrij rondlopen. 

Op deze prachtige locatie heeft VOF Koolhoven Buitenhof Oost gerealiseerd. In april 2017 zijn we gestart met de verkoop van deze woningen. De realisering van de derde fase is sinds juli 2019 aan de gang. 

De derde en laatste fase bestaat uit 41 grondgebonden BaseHome woningen onderverdeeld in 6 vrijstaande, 16 tweekappers, 8 hoekwoningen en 11 tussenwoningen. Alle woningen zijn voorzien van stadsverwarming. 

Opdrachtgever
VOF Koolhoven
Architect
INBO Architecten
Realisatie
KlokGroep Wonen
Constructeur
Triops Advies
Naar projectwebsite