Beekstraat Exterieur 01_definitief_1200X800.jpg
• Beekstraat.jpg
Beekstraat Exterieur 02_1200X800.jpg
DSC_0100.JPG
Beekstraat Exterieur 03_1200X800.jpg
Alle projecten

Beekstraat , Arnhem

Realiseren

40 appartementen

Nieuwbouw 40 huurappartementen Arnhem

Aan de rand van het centrum van Arnhem zijn een voormalige beddenspeciaalzaak en een Thais afhaalrestaurant gesloopt. Op deze locatie realiseert KlokGroep Bouw & Ontwikkeling 40 nieuwbouwappartementen voor de verhuur in opdracht van onze opdrachtgever. 

In een later stadium is de herbouw van Beekstraat 74 aan deze opdracht toegevoegd nadat deze niet gespaard kon blijven tijdens de sloop van de andere panden.

Het complex bestaat uit 40 vrije sector huurappartementen aan de Beekstraat en hoek Kromme Elleboogsteeg. 16 appartementen zijn voorzien van een individuele berging. De resterende appartementen hebben het gebruik van een gemeenschappelijke fietsenberging. Alle appartementen zijn voorzien van een individueel balkon / loggia of een Frans balkon. Tevens heeft men de beschikking over een gemeenschappelijke binnentuin die functioneel wordt aangelegd en wordt voorzien van de nodige beplanting. 

De appartementen worden voorzien van kunststof kozijnen met triple glas. Het verwarmen gaat via de stadsverwarming. Ten behoeve van het comfort worden de appartementen tevens voorzien van Jaga radiatoren. 

Alle appartementen worden woonklaar inclusief wandafwerking, plinten, een PVC vloer, een badkamer met inloopdouche én voorzien van een complete luxe keuken met inductiekookplaat en de benodigde Siemens apparatuur opgeleverd.

Interesse om een appartement te huren?  Kijk op de website . De oplevering is in het najaar 2019. 

Opdrachtgever
Stilleven B.V.
Architect
De Jong Architecten
Realisatie
KlokGroep Bouw & Ontwikkeling
Constructeur
Bartels