Mangementassisitenten bij LIV.jpg
Alle verhalen

LIV in de picture

25 september 2017
LIV Samenwerken
Secretaressenetwerk PNW, het Platform van Nijmeegse Woningcorporaties waarbij naast woningcorporaties ook collega's aangehaakt zijn die werkzaam zijn bij zorginstellingen, makelaars en ontwikkelaars, heeft een kijkje genomen achter de schermen van LIV.

Afgelopen donderdag is KlokGroep gastbedrijf geweest voor de netwerkbijeenkomst van (management)assistentes en aanverwante disciplines.  Waar kun je dit nu beter doen dan in het gloednieuwe woonbelevingscentrum LIV? In de showroom, met meer dan 3.000 m² wooninspiratie, wordt de slogan 'hart voor optimaal wonen' werkelijkheid.  

Positieve reacties bleven,  na een presentatie en rondleiding gegeven door Rick Haukes - Coördinator Marketing & Communicatie van KlokHolding -  niet uit.  Men was verrast en zeer positief over het nieuwe concept, maar bovenal verbaasd over de vier woningen op ware grootte die volledig zijn ingericht in het markante pand aan de Verlengde Energieweg in Nijmegen.

Na afloop van deze bijeenkomst is de middag afgesloten met een heerlijk hapje en drankje in de brasserie van LIV, goed verzorgd door de medewerkers van Pluryn.