Vikingen.jpg
Carry-the-shield.jpg
Viking Water Edition0187 Copyrights Broer van den Boom.JPG

© Broer van den Boom

_DSC0041_Water_2021_b2.jpg
Storm the Castle -5.jpg
Storm the Castle -2.jpg
Alle verhalen

Oranje Vikingen tonen lef tijdens ‘Water Edition’

15 september 2021
Fit de Klok rond
Rennen, klimmen, tijgeren, zwemmen en glijden door modder en ijsbakken, touwklimmen en vele obstakels overwinnen; 14 collega’s gingen op zaterdag 4 september samen met zo'n achtduizend anderen de fysieke en mentale uitdaging aan tijdens de Strong Viking rond de Berendonck in Wijchen.

Door de coronapandemie was de ‘Water Edition’ al een paar maal uitgesteld, dus iedereen stond supergemotiveerd aan de start. De omstandigheden waren perfect: voor de start brak het zonnetje door om die middag niet meer te verdwijnen. Na een opzwepende warming-up startte onze 14 Vikingen in fel oranje tenues aan het uitdagende parcours van 13 kilometer. De shirts bleven echter niet lang schoon…

De obstakels waren zeer divers. Af en toe stond de modder zelfs tot aan de schouders, maar de ergste blubber ging er in het water steeds weer af. Het motto van KlokGroep is ‘samenwerken met lef’. Dat was tijdens de Strong Viking meer dan ooit van toepassing. Zonder saamhorigheid was een groot deel van de obstakels niet te overwinnen als groep en een stukje ‘lef’ kwam zeker om de hoek kijken bij de 12 meter hoge ‘Fjord Drop’, waar de deelnemers met grote snelheid gelanceerd werden. Een fantastische ervaring!

Moe, maar meer dan voldaan werd het finish-biertje in ontvangst genomen. Spierpijn was voor later. Door de coronamaatregelen was het naborrelen beperkt en zijn de sterke verhalen bewaard voor na het weekend op kantoor en op de bouwplaatsen. Het was een prachtige middag met uitmuntend teamwork en een perfecte start van de Gezonde KlokMaand.