Foto met cheque-aangepast.JPG

Floor van Lin van Gehandicaptensport Nederland

Talentteam boccia II-aangepast.jpg

Talentgroep Boccia - Gehandicaptensport Nederland

Alle verhalen

KlokGroep en Novaform bewegen voor Gehandicaptensport Nederland

22 oktober 2020
Fit de Klok rond
Wij investeren het hele jaar door in de vitaliteit van onze collega’s. Energieke gezonde mensen op de bouwplaatsen en de kantoren, daar wordt iedereen blij van. In de maand september doen we er nog een extra schepje bovenop. Dan staat bewegen en gezond leven centraal bij KlokGroep.

Ook dit jaar zijn er door verschillende collega’s diverse sportactiviteiten georganiseerd. Men kon meedoen aan Tennis of Padel. De vitaliteitscheck bij N.E.C. - aangeboden door N.E.C. - was in trek. Men kon workshops bijwonen over mentale fitheid en financiële zekerheid. En niet te vergeten het ‘rondje met de Klok mee’, dé wielerronde georganiseerd door en voor collega-wielerfanaten het hele jaar door, werd druk bezocht.

En als je dan toch veel wandelt of fietst, waarom tel je dan niet je stappen en kilometers in de laatste twee weken van de Gezonde Klokmaand? Aan dit initiatief had de directie een uitdaging gekoppeld! Als er 750.000 stappen en 3.000 gefietste kilometers waren behaald, doneerde KlokGroep en Novaform € 1.500 aan Gehandicaptensport Nederland. In totaal zijn er 1.035.168 stappen gezet en is er 3.206,50 kilometer gefietst door diverse enthousiaste collega’s waarmee deze uitdaging ruimschoots is gehaald!

Door de coronamaatregelen hebben wij de cheque toegestuurd naar Gehandicaptensport Nederland. Het bedrag wordt besteed aan de talentgroep van boccia, een groep jonge mensen met CP (cerebrale parese) dat al jaren traint in Groesbeek en graag in het nationale team wil komen waardoor de paralympische spelen binnen handbereik ligt. Zo hopen we een steentje te kunnen bijdragen om sporten en dromen verwezenlijken voor iedereen met een handicap vanzelfsprekend te maken.