Nieuwe medewerkers 2018.jpg
Alle verhalen

Introductiemiddag nieuwe medewerkers

08 oktober 2018
Samenwerken LIV
Afgelopen dinsdag (2 oktober) organiseerden we voor de tweede keer een introductiemiddag voor alle nieuwe medewerkers. Dit jaar waren er maar liefst 39 nieuwe medewerkers, slechts 3 konden er helaas niet bij zijn! Ook de directie was aanwezig bij de introductiemiddag.

De middag begon met een kennismaking in LIV. Aansluitend werd de kennis over 'Klok' getest door middel van een quiz. Alle teams wisten veel over onze organisatie: van de geschiedenis van KlokGroep tot aan de jaarlijkse omzetgroei. Toch was er één team die er bovenuit stak en de quiz won.

Vervolgens ging de hele groep richting de Beach-fabriek in het oude Honig complex, waar er bijna twee uur lang gebeachvolleybald werd. Iedereen deed fanatiek mee en werd aangemoedigd door de geblesseerden op de tribune. De strijd spatte er vanaf. Na een gedeelde tweede en derde plek wist één team met vlag en wimpel de winst binnen te halen. De winnende spelers hebben hiermee een mooie KlokGroep-pet als prijs mogen ontvangen én de eeuwige roem!!

Na het intensieve volleyballen werd er nog lekker gegeten bij STOOM, waar werd genoten van heerlijke vleesplanken en lekkere speciaal biertjes.

Al met al was het een zeer geslaagde middag voor alle nieuwe medewerkers!