Nieuwe medewerkers 2018.jpg
Alle verhalen

Geslaagde introductiemiddag nieuwe medewerkers

08 oktober 2018
KlokHolding
Begin oktober organiseerden we voor de tweede keer een introductiemiddag voor alle nieuwe medewerkers. Dit jaar waren er maar liefst 39 nieuwe medewerkers, slechts 3 konden er helaas niet bij zijn! Ook de directie was aanwezig bij deze gezellige middag.

De middag begon met een kennismaking in woonbelevingscenrum LIV. Aansluitend werd de recent verworven kennis over onze organisatie getest door middel van een quiz. Alle teams wisten opmerkelijk veel te vertellen: van de geschiedenis van KlokGroep tot aan de jaarlijkse omzetgroei. 

Vervolgens ging de hele groep richting de Beach-fabriek in het oude Honig-complex, waar ze bijna twee uur lang beachvolleybalden. Iedereen deed fanatiek mee en werd aangemoedigd door de geblesseerden op de tribune. De strijd spatte ervan af. Na een gedeelde tweede en derde plek wist één team met vlag en wimpel de winst binnen te halen. De winnende spelers ontvingen een mooie KlokGroep-pet én de eeuwige roem!

Na al het sporten werd er stoom afgeblazen bij STOOM, waar iedereen kon genieten van heerlijke vleesplanken en lekkere speciaal biertjes. Een zeer geslaagde middag voor alle nieuwe medewerkers!