Foto Ab Derks bij Pax Christie.jpg
Alle verhalen

Collega Ab Derks geeft gastcollege bij Pax Christi

04 juli 2018
KlokHolding
Woensdag 27 juni zijn Ab Derks (assistent realisatiemanager en leermeester) en Marion van Vught (stage- en leerlingcoördinator) van KlokGroep naar het Pax Christi College in Druten geweest voor een gastcollege aan de derde jaars VMBO-ers.

Het doel van dit bezoek was om de leerlingen te informeren over de veelzijdigheid aan diverse interessante functies en stageplaatsen binnen ons bedrijf. Welke studierichting kies je na afronding van je VMBO en wat kun je er later mee? KlokGroep liet een kijkje in de keuken zien.

Na een korte introductie over KlokGroep en het zien van het Werkenbij-filmpje via onze website kregen de leerlingen een indruk waar KlokGroep zich zoal mee bezighoudt. 

Het nieuwbouwproject Parklanen werd prominent uitgelicht door Ab. Met behulp van foto’s werd uitleg gegeven hoe het eraan toe gaat op een bouwplaats; van het heien van de palen in de grond tot de oplevering van de woningen.

Aandacht was er volop van de leerlingen! Er werden leuke en slimme vragen gesteld.

De tijd vloog om voor de leerlingen maar zeker ook voor ons. Het uurtje dat we kregen om de klas enthousiast te maken voor de diversiteit bij KlokGroep ging snel voorbij. We denken dat we hiermee een mooi visitekaartje voor KlokGroep hebben achtergelaten. Wie weet, zien we de leerlingen ooit terug als collega!

Heeft u vragen over een gastcollege?

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik sta je graag te woord om meer te vertellen over deze leuke functie.

Marion van Vught HR-medewerker

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid