han-studenten-bij-klokgroep.jpg

Max, Gerko en Daan bij KlokGroep

HAN Studenten met Fons van de Klok.jpg

Fons van de Klok in gesprek met de HAN studenten

Studenten HAN - rondleiding Marion.jpg

Afdeling HRM: Josta Kuijer en Marion van Vught; de dames op de foto

HAN studenten met Frank Groenen.jpg

Frank Groenen, projectmanager bij KlokGroep aan tafel voor een 'proces' rondje

Alle verhalen

HAN studenten op bedrijfsbezoek bij KlokGroep

24 mei 2019
KlokHolding
Afgelopen donderdag zijn 3 eerstejaars studenten van de HAN (Hogeschool Arnhem-Nijmegen) op bezoek geweest bij KlokGroep. Tijdens dit bezoek werden zij hartelijk ontvangen en bijgestaan door Marion van Vught, stage- en leerlingencoördinator van ons kantoor.

Max, Daan en Gerko zijn in het kader van hun opleiding bedrijfskunde een kijkje komen nemen in de keuken van KlokGroep. Hoe werken processen bij KlokGroep en hoe komen deze tot stand. Wat is het aandeel van een bedrijfskundige en wat kunnen zij later verwachten wanneer ze na hun opleiding aan de slag gaan. 

Na een algemene uitleg over onze organisatie door onze stage- en leerlingencoördinator Marion, nam projectmanager Frank Groenen hen mee in de bedrijfsprocessen binnen KlokGroep.

Commercieel directeur Fons van de Klok vertelde over de visie van KlokGroep en de manier waarop wij samenwerken met onze co-makers. Na een rondleiding door ons kantoor en woonbelevingscentrum LIV hebben de heren een goed beeld gekregen van het reilen en zeilen bij KlokGroep.

Max, Daan en Gerko, succes met jullie opleiding en wellicht komen we elkaar bij een stage of na de opleiding weer tegen!