Een KLOKGROEP onderneming
Ijburg Cam 02 1500

Eén organisatie voor ontwikkeling, verkoop en realisatie woningen

Tijdens het hele verkoop- en realisatieproces is er maar één aanspreekpunt, waardoor snel en flexibel ingespeeld kan worden op wensen en behoeften van opdrachtgevers.

Projecten in verkoop

Daadkrachtig en flexibel

KlokWonen is opgericht met als doel het van A tot Z realiseren van grondgebonden woningen en het ontzorgen van onze opdrachtgevers.


Daarom vindt u bij ons alles onder één dak: wij zijn ontwikkelaar, bouwer en we coördineren projecten van begin tot eind. Ook de verkoop van woningen hebben we in eigen hand. Door een uitgekiende (online) marketingstrategie weten we geïnteresseerden al in een vroeg stadium aan onze projecten te binden. Onze projectontwikkelaars begeleiden hen vervolgens door het verkoopproces.


BaseHome
Onze woningen worden gebouwd volgens het BaseHome-concept. BaseHome staat voor bouwen met vooraf doorgerekende modellen, maximale efficiency en grote flexibiliteit in uitvoering en architectuur. 

Lees meer over onze werkzaamheden

Heeft u vragen over onze werkzaamheden?

Stuur een e-mail

Of bel +31 88 024 9100

Risicodragende partner

Vaak hangt de daadwerkelijke doorgang van een plan af van de verkoop van voldoende woningen: een onzekere factor. KlokWonen kan dit risico van u overnemen door middel van financiering of door niet verkochte woningen af te nemen. Wij ontzorgen u dus ook in uw financiële risico’s.

 • Usp Efficientie
  Flexibel & efficient

  Binnen enkele weken werken we een nieuwbouwplan dat bestaat uit BaseHome-woningen volledig uit, inclusief de totaalprijs waarin ook het meerjarenonderhoudsplan opgenomen kan worden.

 • USP-Directie-communicatie
  Directe communicatie

  We communiceren via zeer korte lijnen en stemmen gedurende het project lopende zaken direct met elkaar af. Omdat ontwikkelaars en bouwers onder één dak samenwerken, zijn we in staat snel te reageren. 

 • Usp Risicodragend
  Risicodragende partner

  We zijn in staat financiële risico's van opdrachtgevers, zoals beleggers of corporaties over te nemen, omdat we onderdeel zijn van KlokGroep, een financieel draagkrachtig familiebedrijf met meer dan 90 jaar ervaring.

 • Usp Wij2
  Wij2

  De naam zegt het al; Wij2. We betrekken de koper bij het ontwerpproces om zo een woning volledig naar wens te realiseren.

Lees meer over KlokWonen