Een KLOKGROEP onderneming
Tanksanering - KlokMilieu inspectie

Een totaaloplossing voor milieugerichte vraagstukken

KlokMilieu biedt opdrachtgevers door haar praktische werkwijze een totaaloplossing voor uiteenlopende milieuvraagstukken. Door korte communicatielijnen en een brede vakkennis blinkt KlokMilieu uit in maximale snelheid en flexibiliteit.

Bekijk onze projecten

Voor de grondige totaalaanpak

Het belangrijkste kenmerk van KlokMilieu is de grondige totaalaanpak van ieder milieuprobleem. Bij deze grondige totaalaanpak staat de wens van de opdrachtgever centraal en maken wij efficiënt gebruik van onze ervaring en uitgebreide vakkennis. Op deze manier creëert KlokMilieu meerwaarde voor iedere opdrachtgever.


Overheden, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en particulieren maken gebruik van de uitgebreide vakkennis en ervaring van KlokMilieu. De dienstverlening van KlokMilieu is eveneens gericht op grondverzetbedrijven, recyclingbedrijven en ondernemingen die afvalstortplaatsen en puinbrekers beheren.

Lees meer over KlokMilieu

Wilt u meer weten over KlokMilieu?

Stuur een e-mail

Of bel (0487) 588 571

Onze activiteiten

KlokMilieu is een kleine, maar uiterst deskundige organisatie. Als onderdeel van KlokGroep, een financieel daadkrachtig familiebedrijf met meer dan 90 jaar ervaring in de bouwwereld, zijn wij in staat financiele risico's over te nemen van opdrachtgevers. Onze werkzaamheden zijn zeer divers en bestaan ondermeer uit:

 • Usp Milieu Advies
  Uitgebreid milieuadvies

  De milieusector is gegroeid naar een uitgebreid en complex werkveld en heeft vele raakvlakken met verschillende wetten, regels en beleid. KlokMilieu adviseert opdrachtgevers over de totaaloplossing van een milieuprobleem binnen de vooraf gestelde kaders.

 • USP-Ecoveren-Onderzoek
  (Bodem)onderzoek

  Veelal de eerste actie bij de oplossing van een milieuvraagstuk is het doen van onderzoek. Wij verzorgen onder andere bodemonderzoek, onderzoek naar luchtkwaliteit, quickscan van flora en fauna, asbestinventarisatie en meerjarig onderzoek naar de fluctuaties van grondwater. 

 • Usp Checklist
  Bodem- en grondwatersanering

  KlokMilieu is gecertificeerd volgens BRL 7001/7004 voor het uitvoeren van bodemsaneringen  in geval van bodem- en/of grondwaterverontreiniging. KlokMilieu is in staat zowel de coördinatie als de uitvoering van de saneerwerkzaamheden te verzorgen.  Bekijk onze BRL 7001/7004 certificering.

 • Usp Zorginstellingen
  Kwaliteitsbepaling, levering en/of afzet van grond

  KlokMilieu is VIHB erkend en verzorgt indicatieve alsook erkende kwaliteitsbepalingen van grond en niet vormgegeven bouwstoffen. Tevens verzorgen wij de afzet van grond en puin, maar ook de levering van schoon zand, tuingrond, korrelmix en andere gronden. Bekijk onze VIHB certificering

Lees meer over onze werkzaamheden