Een KLOKGROEP concept
Malvert, Nijmegen

Een duurzame toekomst voor bestaand vastgoed

Ecoveren is het doordachte en flexibele verduurzamingsconcept van KlokTotaalonderhoud voor bestaand vastgoed. Bij Ecoveren staan de mensen centraal: de opdrachtgever, de bewoners, onze vakmensen en onze samenwerkingspartners.

Ecoveren projecten

Een duurzame oplossing

Ecoveren gelooft in duurzame oplossingen. Met grootschalig onderhoud verlengen we de levensduur van bestaand vastgoed én vergroten we het wooncomfort en de gebruikswaarde. Op deze manier creëert Ecoveren meerwaarde voor de opdrachtgever, de bewoners en het milieu.


Het grootschalig onderhoudsconcept Ecoveren is het verduurzamingsproces voor bestaand vastgoed van KlokTotaalonderhoud.  De stappen van het proces staan vast, maar we geven ze vorm naar de wensen en ambities van de opdrachtgever. De opdrachtgever bepaalt welke thema’s meer of minder nadruk krijgen. 

Bekijk de vijf stappen van Ecoveren

Meer weten over Ecoveren?

Stuur een e-mail

Of bel (024) 374 15 77

Maximale levensduur

Bij het grootschalig onderhoudsconcept Ecoveren staan zowel het verduurzamen van vastgoed als de bewoners centraal. Ecoveren is geen product, maar een procesaanpak waarmee we de maximale levensduur van gebouwen verlengen en het woongenot optimaliseren.

 • USP-BIM
  Een transparante werkwijze

  Wij hechten veel waarde aan een transparante werkwijze. Een opdrachtgever kan rekenen op een volledig open begroting en transparantie over de feitelijke kosten. Op deze manier heeft een opdrachtgever tijdens het hele proces inzicht in de kosten en onze werkwijze.

 • Usp Milieu Advies
  Milieuverantwoord en kostenbesparend

  Ecoveren is een renovatieproces dat gebruik maakt van duurzame, innovatieve materialen. We houden rekening met het milieu bij de aanschaf van nieuwe materialen én met de resterende levensduur van verouderde materialen. Dat scheelt ook in de uiteindelijke kosten. 

 • USP-Directie-communicatie
  De eindgebruiker staat centraal

  Bij Ecoveren staan de mensen centraal: de opdrachtgeer, onze vakmensen, onze samenwerkingspartners, maar vooral de bewoner. Door adequate communicatie met de eindgebruiker laten we het proces voor de bewoner zo probleemloos mogelijk verlopen. 

 • USP-Ecoveren-Samen-zorg
  Samen delen we de zorg

  Bij Ecoveren spreken we niet van ontzorgen, liever delen we de zorg voor uw vastgoed. Samen met de opdrachtgever en onze co-makers komen we - mede door onze procesmatige aanpak - tot het best mogelijke resultaat. 

Lees meer over Ecoveren