Een KLOKGROEP concept
Nijland 1 1200 X 650

Duurzame realisatie van ieder woningbouwproject

BaseHome is het bouwconcept voor grondgebonden woningen van KlokWonen. BaseHome staat voor bouwen met doorgerekende modellen, maximale efficiency tijdens de ontwikkeling en bouw en grote flexibiliteit in uitvoering en architectuur.

BaseHome projecten

Optimaal bouwproces, minimale faalkosten

BaseHomes hebben een uitgekiend technisch ontwerp dat al volledig is doorgerekend. Maatvoering, details en installaties: het bouwproces van BaseHome kent geen verrassingen. Daarom zijn er nauwelijks tot geen opleverpunten.


Doordat ons hele bouwproces volledig vastgelegd is in een efficiënt stappenplan zijn we in staat snel en flexibel invulling te geven aan ieder stedenbouwkundig plan, dat we vervolgens volledig naar de wensen van de opdrachtgever realiseren. De doorlooptijd van een BaseHome project is daardoor kort en de faalkosten minimaal. 

Lees meer over ons stappenplan

Wilt u meer weten over BaseHome?

Stuur een e-mail

Of bel (024) 374 16 00

Strak plan, maximale vrijheid

Met BaseHome ontwerpen we moeiteloos ieder stedenbouwkundig plan dat bestaat uit rijwoningen, tweekappers, vrijstaande of zelfs levensloopbestendige woningen. Snel,  flexibel en gebruikmakend van de BIM-systematiek. 

 • Usp Milieu Advies
  Duurzame woningen voor ieder stedenbouwkundig plan

  Dankzij de hoge isolatiewaarde en slimme installaties voor het opwekken en terugwinnen van energie zijn onze BaseHomes zeer duurzaam en uiterst energiezuinig. 

 • Usp Realisatie Bouwprojecten
  Slim bouwproces, scherp geprijsd

  Onze comakers zijn van meet af aan betrokken bij de ontwikkeling; de door hen te leveren onderdelen, zoals technische installaties en afwerkingen maken integraal deel uit van het BIM-model. Dit maakt het proces uiterst efficiënt en trefzeker. En dat bewijst zich in de scherpe prijsstelling. 

 • USP-BIM
  Volledige ontwikkeling in BIM-systematiek

  BIM (Building Information Management) is binnen KlokGroep al jaren een vast onderdeel van het bouwproces. Door gebruik te maken BIM wordt elke BaseHome woning al virtueel gebouwd vanaf de eigen werkplek en worden de uiteindelijke faalkosten gereduceerd. 

 • Usp Efficientie
  Korte voorbereidingstijd, korte realisatietijd

  BaseHomes hebben een uitgekiend technisch ontwerp dat al volledig is doorgerekend. Maatvoering, details en installaties: het bouwproces van BaseHome kent voor ons geen verrassing. Hierdoor is zowel de voorbereidingstijd als de realisatietijd kort. 

Lees meer over BaseHome