Veelzijdig, modern en duurzaam

De prefab panelen laten zich eenvoudig bewerken en zijn in elke gewenste vorm te verzagen. Sparingen maken voor gas-, water- of elektra-aansluitingen gaat probleemloos, waardoor Sanyfix ook toegepast kan worden in andere ruimtes. Zo is de keramische toplaag vuurvast en daarmee uitermate geschikt als achterwand in de keuken, nabij het fornuis.

De grote hybride tegels hebben een luxe, moderne uitstraling en zijn leverbaar in diverse tijdloze kleuren. De prefab panelen zijn circulair toepasbaar en vormen daarmee een duurzame oplossing om op efficiënte wijze een badkamer, keuken of toilet te vernieuwen.

Verhoogd wooncomfort

Het grote tegeloppervlak heeft als voordeel dat er minder voegwerk nodig is en schimmelvorming minder voorkomt. Daarbij is de toplaag kras- en vlekbestendig, waardoor Sanyfix onderhoudsarm is voor de eindgebruiker.

Fabrieksmatig kunnen elementen als een afvoerput met afdichting en een perfect afschot aan vloertegels worden toegevoegd. Dit verkleint de kans op foutieve montage en defecten achteraf. Hierdoor ervaart de bewoner niet alleen in no-time een luxe en moderne badkamer, ook op de lange termijn verhoogt Sanyfix het wooncomfort.

Logo Sanyfix - foto 555 px.png
Slider Sanyfix 10.png

1: intake met de bewoner

Slider Sanyfix 11.png

2: inmeten

Slider Sanyfix 2.jpg

3: beschermfolie op de looproutes

Slider Sanyfix 13.png

4: demonteren oude onderdelen

Slider Sanyfix 12.png

5: plaatsen vloerpanelen

Slider Sanyfix 1.jpg

6: plaatsen wandpanelen

Slider Sanyfix 4.jpg

7: monteren nieuwe onderdelen

Slider Sanyfix 6.jpg

8: schoonmaak en controle

Slider Sanyfix 9.png

9: uitleg onderhoud

Slider Sanyfix 7.jpg

10: oplevering

Bewoners video thumbnail.png

Veel aandacht voor bewoners

KlokGroep heeft jarenlang ervaring met het renoveren van badkamers, toiletten en keukens in opdracht van onder andere corporaties. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om de bewoners goed te informeren.

Zij krijgen vooraf duidelijke uitleg en instructies via een persoonlijke benadering en een aanbod van instructievideo’s, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten. Achteraf besteedt KlokGroep volop aandacht aan hoe bewoners hun vernieuwde ruimte goed schoon kunnen houden en kunnen onderhouden.

Sanyfix in de praktijk

In opdracht van ketensamenwerkingspartner woningcorporatie Oosterpoort, zocht KlokGroep naar een werkwijze om badkamerrenovaties minder belastend te maken voor de bewoners. Na een pilot van 30 renovaties is gekozen voor de innovatieve oplossing Sanyfix.

Lees hier het interview met ketenregisseur Jan Verbruggen van Oosterpoort »

Heeft u vragen over Sanyfix?

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik sta u graag te woord om meer te vertellen over onze diensten.

Johan Beelen Directeur Totaalonderhoud

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid