Stap 1: Stedenbouwkundigplan

In het stedenbouwkundig plan bepalen we de randvoorwaarden/uitgangspunten van het nieuwbouwplan en worden de werkzaamheden in kaart gebracht. Een belangrijk onderdeel van het stedenbouwkundig plan is het bepalen van het type BaseHome.

Stappenplan-BaseHome-1.jpg

Stap 2: Beeldkwaliteit

Er wordt een keus gemaakt in de afwerking van de diverse BaseHome woningtypes, waarbij de men volledig vrij is: klassieke, moderne of eigenzinning stijl; met baksteen, gevelpleister of een andere gevelafwerking; met kunststof of houten kozijnen en met originele details.

Stappenplan-BaseHome-2.jpg

Stap 3: Maatvoering

Doordat onze BaseHome woningen voorafgaand aan het bouwproces al volledig zijn doorgerekend, is de maatvoering van ieder woningtype vooraf al bekend.

Stappenplan-BaseHome-3.jpg

Stap 4: Duurzaamheidsambitie

Voor BaseHome maken wij gericht gebruik van duurzaamheidsmaatregelen, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Hierdoor voldoen onze woningen altijd aan de laatste normen wat betreft duurzaamheid.

Stappenplan-BaseHome-4.jpg

Stap 5: Kostenoverzicht

Maatvoering, details en installaties: alles staat voorafgaand aan het bouwproces al vast. Hierdoor werken wij met een vaste kostprijs per woningtype.

Stappenplan-BaseHome-5.jpg

Stap 6: Uitwerking in BIM

BIM (Building Information Management) is binnen KlokGroep al jaren een vast onderdeel van het bouwproces. Met BIM wordt iedere BaseHome al virtueel gebouwd vanaf de eigen werkplek. Hierdoor werken alle betrokken partijen efficiënt samen en worden de faalkosten gereduceerd.

Stappenplan-BaseHome-6.jpg

Stap 7: Omgevingsvergunning

Vóórdat het nieuwbouwplan daadwerkelijk gerealiseerd kan worden, worden in deze zevende stap alle benodigde documenten aangevraagd en opgesteld om uiteindelijke de omgevingsvergunning aan te vragen.

Stappenplan-BaseHome-7.jpg

Stap 8: Realisatiefase

Bij de realisatie van een BaseHome betrekken we de koper intensief om zo de woning volledig naar wens te realiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat als de consument meedenkt over haar eigen woning, dit uiteindelijk leidt tot een substantieel beter en sneller verkoopresultaat.

Stappenplan-BaseHome-8.jpg

Stap 9: Onderhoud

Ook na de bouw van een BaseHome woning verliezen wij de koper niet uit het oog en nemen wij het onderhoud van de woning voor onze rekening. Indien gewenst kunnen wij dankzij onze afdeling Service & Beheer opdrachtgevers volledig ontzorgen op het gebied van beheer & onderhoud.

Stappenplan-BaseHome-9.jpg

Genieten van het resultaat

“Alles is tegenwoordig zo goed georganiseerd, daardoor geniet ik extra van het mooie resultaat.”

Quotes-Theo-van-Zuijlen.jpg
Theo van Zuijlen
Assistent realisatiemanager

Meer weten over BaseHome?

Stuur mij een e-mail of bel me. Ik sta u graag te woord.

Stefan van Duijnhoven Directeur Wonen

Neem contact op met mij

Vul het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

privacy beleid